Harald tarjoaa reiluja pitoherkkuja pitkien pöytien ääressä niin lounaalla kuin illallisellakin. Etenkin riistaisissa metsänantimissa ravintola on omimmillaan. Harald ja Helka pistävät paistit pöytään ja kalat tarjolle viikinkipilke silmäkulmissaan. Vieraanvaraisuus ja viihtyisyys on ravintolassa käsinkosketeltavaa. Ruokaa voisi lyhyesti kuvailla sanoin perinteisiä skandinaavisia ruokia, mutta kuitenkin uudella tavalla.

Viikinkiravintola Harald on kuin oma maailmansa Turun keskustassa Aurakadulla. Tässä ravintolassa tarinallisuus ja historiallisuus on läsnä koko ajan. Sisustus on jykevän puinen ja viikinkiromantiikkaa viljelevä.

Haraldin ruokalista painottuu hilpein tarinoin väritetysti riistaan ja metsien sekä vesien pohjoisiin antimiin. Pientuottajilta hankitut kotimaiset raaka-aineet ja  täyteläiset maut ja monipuolinen ruokalista on Haraldin tunnusmerkkejä.

Myös henkilökunta sulautuu muinaisen ajan maailmaan asuja ja nimiä myöten. Ruokailu on kokonaisvaltainen elämys taustalla vaimeasti soivaa musiikkia myöten ja lounaskin on irtiotto arjesta keskellä työpäivää.

Vaikka Harald on tullut tunnetuksi nimenomaan riistaravintola, aina on huomioitu myös kasvisruokailijat.

Viikinkiravintola Harald – Riistamiekka

Tarjoiluastioina kilvet, kivet, lankut ja miekat

Viikinkikylässä liha grillataan ja tarjoillaan taotuissa miekoissa ja kilvillä tai haudutetaan makoisissa liemissä lempeän mureaksi. Eri tavoin kypsennetty kala kootaan näyttäviksi asetelmiksi aidoille liuskekiville tai kilville salaattien, marinoitujen vihannesten, hillokkeiden ja mausteisten kastien seuraan.

Aifurin lammassärä on yksi Haraldin pitkäikäisiä klassikkoannoksia. Lempeästi ja pitkään haudutettu karitsa tarjotaan sinappisen perunavoin, hunajaisten juureksien, savuaromisen valkosipulin ja mustikkaisen sipulihillokkeen kera. Makoisan liemen voi kaapia lopuksi lautaselta saaristolaisleipäpalalla.