Marangan ravintolapäällikkö Antoni Duhov on tuttu niin Guru’s Kitchenistä kuin Salsalladastakin.

Hämeenkadun länsipäähän, entisen Marusekin hulppean korkeisiin tiloihin avautuu 18.10. vanhojen tuttujen tekijöiden uusi välimerellinen ravintola, monien makujen Maranga.

Hankkeen taustalta löytyy niin Guru´s Kitchenin entinen keittiöpäällikkö Essi Nikkinen kuin Salsalladasta tuttu ravintolapäällikkö Antoni Duhov.

Ruokalistan makumaailmaa on ammennettu mm. Kreikan, Espanjan, Portugalin sekä Italian ruokakulttuurista. Ravintola Marangan keittiömestarina toimii Sanni Pirilä, joka on toiminut mm. Mustalahden sataman ravintolan yrittäjänä vuoteen 2015 asti.

– Ruokalista on rakennettu korkeaa omavalmistusastetta silmällä pitäen ja rennolla otteella. Haluamme tuoda autenttisia annoksia ja lämpimiä makuelämyksiä Tampereen pimeneviin iltoihin, Pirilä kertoo.

Tarjolla on mm. espanjalaisiin kansanruokiin kuuluvaa paellaa, kreikkalaisia vartaita eli souvlakeja, merenantimia sekä frittiravioleja.

Suunkostukkeeksi on tarjolla talon cocktaileja sekä tarkoin valikoituja viinejä. Viinit ovat pääosin Etelä-Euroopasta muutamaa klassikkoa lukuunottamatta.

– Hämeenkadun valmiissa päässä sijaitsevaan ravintolaan on helppo tulla viettämään iltaa vaikka isommallakin porukalla. Ravintolan toisesta kerroksesta voi varata yksityiset tilat jopa kolmenkymmenen hengen ryhmälle vaikka kokoustamiseen tai pikkujoulujen viettoon, ravintolasta kerrotaan.

Maranga, Hämeenkatu 31