Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi

Tampere Food Clubin ja Tullikamarin yhteistyö tuo terassille ruokatapahtumaelämää ja vaihtuvia purtavia. Paikalliset kokit, ravintoloitsijat ja tuottajat esittelevät osaamistaan sekä tuotteitaan keittiöksi tuunatusta merikontista käsin. Pop up -kontti Tulli Food Club aukeaa Tullikamarin terassille torstaina 18. kesäkuuta kello 15.

Ruokatarjonnan perustan valavat Chef Santeri Vuosara ja Slicemonger-pizzamies Jukka Salminen. Chef Santeri tekee street food -annoksia paikallisista aineksista ja Slicemonger tarjoaa napolilaistyylistä pizzaa kuumana suoraan Ooni-uunista.

– Slicemongerin kaverina kuuman Oonin äärellä Tullin perjantai-illoissa nähdään tamperelaisia pizzataitajia. Myös pizzan tekemisen saloihin opastavia, kaikille avoimia workshoppeja on luvassa, Salminen lupaa.

Tullikamarin terassin ensimmäinen pizzaperjantai koetaan 26. kesäkuuta.

Chef Santeri haluaa tuoda Tullikamarin terassille koko suuren tamperelaisen ravintolaperheen.

– Tampere Food Club on tamperelaisen ruoka- ja tapahtumakulttuurin sekä yleisen hyvän meiningin äänenkannattaja. Tampereelta löytyy paljon arvokasta, osin unholaan jäänyttä gastronomista perintöä. Lisäksi viime vuosien huikea kehitys ravintola- ja ruokascenessä on ihan mahtava juttu!

– Näitä haluamme hehkuttaa ja nostaa esiin alueen hyviä toimijoita.

Musiikkimakupalojakaan ei tule terassilta puuttumaan, sillä dj:t pyörittelevät leppoisia rytmejään.

Teemaillat starttaavat täysillä heinäkuun alussa ja niistä tiedotetaan tarkemmin pian. Myös terassin vierailevat kokkitähdet paljastetaan samalla.

Tampereen Tullikamari, Tullin aukio 2