[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
ke 24.4. 18:00
Ravintola Kattilassa juhlitaan kevättä juhlavan ja tyylikkään samppanjaillallisen merkeissä 24.4.2024.
Illallinen toteutetaan yhdessä Arvid Nordquistin kanssa. Illan isäntänä toimii A. Bergère samppanjatalon export manager Maxime Pierlot. Paikalla on myös samppanjakonsultti Maria Ferri kertomassa samppanjan kiehtovasta maailmasta.
Räätälöidyn menun iltaan on suunnitelleet keittiöpäällikkö
Miro Rautio ja vuoromestari Santtu Rinnemaa.
M E N U
KEVYESTI SAVUSTETTUA KAMPASIMPUKKAA
‘Nduja-kastiketta, pikkelöityä mangoa ja mangopyreetä
Champagne A.Bergère Blanc de Blancs Grand Cru Extra Brut – 8 cl
SAMETTISTA KURKKU-GAZPACHOA
Basilikalla maustettua vesimelonia, oliivisuolalla maustettua Bufala-mozzarellaa ja kuivattua jogurttia
Champagne A.Bergère Les Vignes de Nuit 2014 – 8 cl
HÄRKÄTARTAR
Kirveliemulsiota, Parmigiano Reggiano DOP, pikkelöityjä kasviksia ja graavattua keltuaista
Champagne A.Bergère Les Clos Meunier Champagne Extra Brut – 8 cl
TATTIGNOCCHEJA
Fermentoitua parsakastiketta, pikkelöityä kyssäkaalia
Champagne A.Bergère Soléra Blanc de Blancs Brut – 8 cl
KAUDEN PARSAA & WAGYU-HÄRKÄÄ KAGOSHIMASTA
Fermentoitua Kampot-pippurikastiketta ja kastanjapyreetä
Champagne A.Bergère Rosé Brut – 8 cl
RAPARPERIREMMEJÄ & VADELMASORBETTIA
Suolakaramellia, vadelmakreemiä, tuoreita vadelmia ja sitruunamarenkia
Arvid Nordquist Original Blend -kahvi
Menu ja viinikaadot 170 €
Paikkavaraukset 19.4. mennessä kattila@hopealinjat.fi tai verkkosivultamme.
Huomioitavaa että varaukset ovat paikkavarauksia 2 – 4 hengen pöydissä. Tapahtuman erityisluonteen vuoksi sovellamme peruutusehtoa; 19.4. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % menun hinnasta.
Tapahtumat > Ravintolat
Samppanjaillallinen – A.Bergère
ke 24.4.18:00
Hintaluokka: TableOnline.fi
Tapahtumapaikka
Ravintola Kattila Aleksis Kiven katu 13 Tampere Hotellit läheisyydessä |
Ravintola Kattila KOHOKOHTIA
ke 1.5. | 11:00 Bistro Kattilan vappumenu | Ravintola Kattila |
---|