Ravintola Hella ja Huone juhlistaa maaliskuussa espanjalaisen viinikulttuurin helmeä, joka saa sydämet sykähtelemään.

Maaliskuun lopulla 24.-26.3. sherryt astuvat valokeilaan kun sommelier ja ravintolan keittiötiimi ovat loihtineet kokonaisen illallisen tämän Välimeren kullan ympärille.

Sherryviinipaketti tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua juoman ihmeelliseen ja monimuotoiseen maailmaan, sillä sherryviinit ja niiden tuominen näyttävästi Hella & Huoneeseen on ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikosken sekä sommelierin pitkäaikainen haave.

Humberto Pulido Garcésin mielitietty Hella & Huoneessa viikonloppuna.

– Koko viikonlopun ajan tarjoilemme normaalin viinipaketin rinnakkaisen sherryviinipaketin. Tarjolla on Gonzáles Byass Jerezin sherryjä ja sherrypaketin ulkopuolisena erikoisuutena muun muassa myös A ñada 1991 Palo Cortado (kuvassa), kertoo sommelier Humberto Pulido Garcés.

Pulido Garcés itse kertoo pitävänsä kaiken tyyppisistä sherryviineistä, mutta erityisesti kuivista, vaaleista ja mineraalipitoisista.

SHERRY-MENU 24.-26.3.
Talon hapanjuurileipää, voita ja Ahlmanin vasikanmaksaa
Vispipuuro, sienilientä ja Manchego-juustoa
Maa-artisokkakeitto, paahdettua valkosipulia ja oliivia
Peuratartar, katajaa ja suppilovahveroa
Sipuliohratto ja Mouhijärven herkkujuustolan Vilhoa
Dry Age hevosen fileetä, karamellisoitua palsternakkaa ja viherpippurikastiketta
Kahvi creme-brulé, suolakinuskia ja karvasmantelisorbettia
Tummasuklaa-hasselpähkinätartaletti
Menu 78€
Sherryt 64€

 

Tapahtumat > Ravintolat


Rakkaudesta Sherryyn – Hella ja Huoneen Sherry-menu

 to 24.3. – la 26.3.
 Hintaluokka: Menu 78 / Sherryt 64€ 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka