Koskipanimon myymälä, Kuvassa Sam Viitaniemi ja Marika Tähtinen-Hakala. Kuva Plevna

Panimoravintola Plevna laajentaa take away -ruokareviiriään ja olutmyyntiään Oluthuoneelle. Olutkaupasta onkin näpsäkkää käydä vaikka autolla kurvaten noukkimassa sekä panimon omat oluet että pian tilattaviksi tulevat panimoravintolan Rillikassit kevätgrillailuun.

Oluthuoneen pop up -olutkauppa avautuu jo perjantaina 15.5. ja palvelee viikonlopun ajan. Seuraavalla viikolla 20.-22.5. tarjonnassa on oluiden lisäksi kassillisia Plevnan keittiön suunnittelemia ja asiakkaiden itse grillattavia purtavia. Rillikassit tilataan ennakkoon.

Plevnalla on takana kaksi menestyksekästä kassikampanjaa, joista äitienpäiväkampanja oli jo sellainen hitti, että Oluthuoneesta päätettiin tehdä toinen noutopiste ruoille.

– Kassien noudoissa on ollut pieniä ruuhkahuippuja, joten ajattelimme että Oluthuone voi olla osalle asiakkaista sopivampi paikka noutaa. Sinne pääsee autollakin paremmin, ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala kertoo.

Grillikassia on pyöritelty plevnalaisten mielissä jo jonkin aikaa. Ovathan kelit jo grillaukseen suotuisat ja olut oivallista grillaus- ja grilliruokajuomaa.

– Nyt olemme löytäneet grillikassiin sopivat, meidän näköiset tuotteet. Pitkäaikaiset paikalliset yhteistyökumppanimme lähtivät mukaan tuotteistukseen, joten nyt voi kotona rillata Mattilan vain meille valmistamaa Makkarapannun kolmea exlusive-makkaraa sekä Tapolan Aurellaa. Mielestämme tähän yhteyteen sopivat erinomaisesti myös oman panimomme tuotteet, joita voi ostaa samalla kun noutaa kassin kummasta pisteestä vain.

– Oluthuoneelle olemme pähkäilleet myös jonkinlaista toimintaa ja päätimme pop up -olutkaupasta – onhan meillä jo valmiiksi ulosmyyntilupa 5,5 % juomiin. Kiva saada elämää niille nurkille sopivasti nyt jo vähän ennen kuin kuin toivottavasti saadaan terassi auki. Eli päästään virittäytymään tunnelmaan ja laittamaan paikkoja kuntoon. Ja tietenkin voimme pyytää 2 työntekijää takaisin töihin, kertoo Tähtinen-Hakala iloisena.

Pop up -olutkauppa avoinna:
15.-16.5. Klo: 13-18
20.-22.5. Klo: 11-18
23.5. Klo: 13-18

Kassikampanjoiden lisäksi Plevna palvelee Take Away -listansa annoksin sekä päivän erikoisannoksin, joita voi joko noutaa suoraan Plevnasta tai tilata myös kotiin tai työpaikalle kuljetettuna. Ravintola kiidättää ruokaa veloituksetta reilun 5 kilometrin säteellä, akselilla Tesoma-Kaukajärvi.

Ruokaa voi tilata sähköpostitse: myynti@plevna.fi tai soittamalla 032601200 (11-18 ark.) Plevna on avoinna ma-la 11-18, su suljettu.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY