Teatteri Telakka, Metsän pelko Kuva: Nadja Räikkä.
Teatteri Telakka, Metsän pelko Kuva: Nadja Räikkä.

Teatteri Telakan kevään 2022 toinen independent-tuotanto on Metsän pelko, joka luo visuaalis-maagisen kehän yhdistäen äänitaidetta, nukketeatteria ja kauhua omintakeisiksi rituaaleiksi.

Se on ikiaikaisesti äänekäs ja haiseva esitys metsän kätkemistä rajoista, pyhistä puista, viilloista niiden rungoissa, yhteensolmituista näreistä, nokisista merkeistä, mustista linnuista, seuraajasta pimeydessä, teltassa vapisemisesta…

Metsä mies pilataan senlaiseksi, että alkaa haukkua puuta kuin koira ja repiä kuin tikka, kuin saahaan varastaa sen metsä miehen likaista vaatetta. Siihen kääritään koiran ja tikan pääluu ja pannaan tikan uuttuun ja leppä naulalla tukitaan…

Iivana Koutalaine, Oulanka

Työryhmään kuuluvat ohjaaja Alma Rajala, säveltäjä ja äänisuunnittelija  Pekko Käppi ja valosuunnittelija Nadja Räikkä. Sama työryhmä on tehnyt aiemmin Telakalla nähdyn yleisösuosikin Räähkän luku. Alma Rajala voitti syksyllä 2021 Taiteen valtionpalkinnon Huoneiden kirja-teoksesta.

 

Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


Metsän pelko

 la 23.4.
 20:00
 Hintaluokka: Peruslippu 26,50 € 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Teatteri Telakka

Teatteri Telakka
 Tullikamarin aukio 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

Ravintolaesittely: Telakka