O’Connell’s on mukana juhlimassa kansainvälistä Irish Coffee -päivää keskiviikkona 25.1.2023. Myös irlantilaisten naapurimaan kulttuuri esittäytyy suomalaisille tällä viikolla, sillä Robert Burnsin päivää juhlistetaan Belhavenin  Robert Burns brown ale -oluen muodossa.

Kuva: Anna-Liisa Nikus.
Irish coffee on keskiviikkona juhlahinnoiteltu (8€) koko päivän. Lisäksi tarjolla on kombo, johon kuuluu lisäksi Guinness-suklaakakku vaniljajäätelön kanssa.

Irish Coffee on Suomessakin talvikauden kestohitti. Tarinan mukaan ensimmäisen kerran Irish Coffee valmistettiin Irlannissa Foynesin lentokentällä sijaitsevassa ravintolassa. Tämäkin juoma nousi maailmanmaineeseen lopulta Yhdysvalloista.

O’Connell’s on välitön ja aito irlantilaispubi, josta löytyy laaja valikoima hana- ja pullo-oluita sekä väkevämpiäkin herkkuja. Pubin irlantilaisien viskien valikoima on kaupungin suurin. Rennon irlantilaisen tunnelman ja musiikin lisäksi tässä baarissa vaalitaan irlantilaisia perinteitä.

Pyhä Patrick värjää jälleen maailman vihreäksi maaliskuussa. St. Patrickin, eli tuttavallisemmin Paddyn, päivää juhlistetaan O’Connell’sissa riehakkaasti kera vihrein vaahtopäisin tuopein ja hilpein lauluin.