Flamencokitaristi Toni Jokiniitty loihtii espanjalaisen tunnelman Aistissa.

Aistissa järjestetään silloin tällöin erikoisiltoja, jolloin tarjolla on ravintolan tavallisesta tyylistä hyvinkin erilaisia antimia.  Perjantaina 22.3. Aistissa soi espanjalainen kitara ja makumaisema muotoutuu tapaksista sekä espanjalaisista viineistä.

Ehdotus espanjalaisesta kitaramusiikki-illasta tuli flamencoa harrastavalta Aistin työtiimin jäseneltä. Hän käy tanssikoululla, jossa soittaa yksi Suomen parhaista flamenco-kitaristeista, Toni Jokiniitty.

– Tomi sanoi tulevansa mielellään meille soittamaan, Fröökynä Helinä Hirvikallio kertoo iloisena.

Siitä syttyikin nopeasti aatos järjestää Aistissa kokonainen teemailta ruokaisissakin merkeissä. Tiedossa on oikea espanjalainen tapas-illallinen.

– Teemme tapaksia suhteellisen perinteiseen tapaan, mutta pienellä omalla twistillämme, espanjalaista ruokia harrastava ja niitä työnsäkin puolesta taituroinut Wanhempi Miäskeittäjä Riku Mäkinen valottaa.

– Espanja-friikkiä Rikua ei tarvinnut ylipuhua, hän innostui heti, Hirvikallio naurahtaa.

Tapaksien kanssa nautitaan luonnollisesti Espanjan viinejä.

– Olemme valinneet sinne hiukan erilaisempia ja tapas-teemaan sopivia viinejä, joita on spesiaalisti vain kyseisenä iltana tarjolla.

Aistin à la carte -lista on normaalisti voimassa myös erikoisillan aikana.

Illalliselle pöytävaraukset 15.3. mennessä. Illallinen alkaa klo 20. Menu 48€, 5 juoman juomapaketti 30€.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY