Lapland Hotel Tampereen ravintola Dabbalin lounasvalikoima on palannut kesätauolta ja uudistunut vastaamaan asiakkaiden toiveita. Lounaskeitto on näin syksyä enteillen vaihtunut lämpimään pääruokaan, jonka lisäksi lautaselleen voi valikoida reheviä salaatteja ja muita makurikkaita lisukkeita tuttuun tapaan.

lapland lounas 2 kohokohdat– Asiakkaat alkoivat kaivata hiukan tuhdimpaa ruokaa lounaalle, joten vastasimme heidän toiveisiinsa vaihtamalla keiton lämpimään pääruokaan, keittiöpäällikkö Tomi Schulze kertoo.

Mistään mättölounaasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan laadukkaista raaka-aineista itse valmistetusta, à la cartea yksinkertaisemmasta mutta hyvästä ruoasta.
Listalla saattaa olla esimerkiksi ylikypsää possunkylkeä puolukan ja inkiväärin kanssa, savustettuja silakkapihvejä ja tilli-voisulaa tai haudutettua naudanposkea punaviinikastikkeessa.

Lounaan hinta 9,90€ sisältää myös salaattipöydän, kahvin ja keksin. Lounas tarjolla arkisin klo 11-14.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY