Lähiraaka-aineista ja paikallisista oluista innostunut Kaksion baari pyöräytti burgerin lähiseudulta

Kaksion baari on kaikessa hiljaisuudessa uudistanut ruokatuotettaan. Nyt kokataan Suomi 100 -hengessä lähituottajien liharaaka-aineista vaihtuvia burgeriannoksia, joihin upotetaan myös paikallisia juustoja. Parhaillaan tarjoillaan luomutuotettua ylämaankarjaa vuoropäällikkönä toimivan Jarno Viikin sukulaisten kotitilalta Lempäälästä, Mantereen tilalta. Burgerin täyslihapihvin lisäksi annoksesta löytyy mouhijärveläisen Herkkujuustolan Savuhilma-juustoa sekä rosmariini-mustikka-BBQ-majoneesia. – Lihaa on tilattu jo lisää Mantereen tilalta, sillä annos on saanut huikean suosion, iloitsee Viik. … Jatka artikkelin Lähiraaka-aineista ja paikallisista oluista innostunut Kaksion baari pyöräytti burgerin lähiseudulta lukemista