Uusi välimerellinen ravintola Maranga kokkaa souvlakit, paellan ja frittiraviolit lautasille – Asialla tutut tekijät

Hämeenkadun länsipäähän, entisen Marusekin hulppean korkeisiin tiloihin avautuu 18.10. vanhojen tuttujen tekijöiden uusi välimerellinen ravintola, monien makujen Maranga. Hankkeen taustalta löytyy niin Guru´s Kitchenin entinen keittiöpäällikkö Essi Nikkinen kuin Salsalladasta tuttu ravintolapäällikkö Antoni Duhov. Ruokalistan makumaailmaa on ammennettu mm. Kreikan, Espanjan, Portugalin sekä Italian ruokakulttuurista. Ravintola Marangan keittiömestarina toimii Sanni Pirilä, joka on toiminut mm. … Jatka artikkelin Uusi välimerellinen ravintola Maranga kokkaa souvlakit, paellan ja frittiraviolit lautasille – Asialla tutut tekijät lukemista