Uusi ravintola Filppa yhdistää filippiiniläisen makumaiseman paikallisiin raaka-aineisiin
Tampereen Sokoksen kokonaisuudistuksen myötä myös ravintolakatras on uudeksi luotu tamperelaisten toiveita kuunnellen ja klassikoitakin mukana kuljettaen. Siinä missä esimerkiksi Filppa vie ruokailijansa Filippiineille asti, säilyttää Salad Sokoksen perinteikkään salaattitarjonnan. Kaffe taas miksaa mukaan kahvilatuotteet. Paikallisten tuottajien ja lähitoimijoiden tuotteita hyödynnetään niin keittiössä kuin kahvilapuolellakin. Erityisellä mielenkiinnolla odotetut ja asiakastoiveissakin vahvasti siintäneet aasialaiset maut toteutuivat filippiiniläisteemaisen Filpan … Jatka artikkelin Uusi ravintola Filppa yhdistää filippiiniläisen makumaiseman paikallisiin raaka-aineisiin lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen