Uusi keittiömestarivetoinen ravintola Juhannuskylään – Apaja ammentaa sesongeista
Huhtimäenkadun sisäpihalla vanhan rautatieläisrakennuksen seinien suojassa on avautunut Apaja. Juuso Ahvenaisen ja Tuomas Norrin uusi ravintola on menupainotteinen, mutta sointuu mainiosti myös lasilliselle piipahtamiseen. Mauista vastaava Ahvenainen on keittänyt tiensä Näsinneulasta maailman Michelin-tähditettyihin ravintoloihin ja Manhattanin seurapiirikotien kokkailusta viimein Juhannuskylän omaan Apajaan. Ahvenainen on monelle tamperelaiselle tuttu vuonna 2015 startanneen Katukeittiö Leidi -ruokavaununsa annoksista mutta … Jatka artikkelin Uusi keittiömestarivetoinen ravintola Juhannuskylään – Apaja ammentaa sesongeista lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen