Tiiliholvin annosuutuuksissa musta risotto ja kalapastrami kahdesta eväkkäästä
Pietari Parkkosen johtama keittiötiimi kokkaa kevättä Tiiliholvin lautasille. Uudistuneella à la carte -listalla komeilee klassisia annoksia, mutta Tiiliholvin omin keittiötaioin ja -tyylein toteutettuna. – Näin kevään korvalla tulee suunniteltua annoksiin automaattisesti fressejä makuja ja värejä, keittiömestari Pietari Parkkonen toteaa ja kertoo kotimaisen kalan olevan edelleen vahvasti Tiiliholvin annosmenossa mukana. Viime kesänä Tiiliholvi marssitti keittiöönsä runsaasti … Jatka artikkelin Tiiliholvin annosuutuuksissa musta risotto ja kalapastrami kahdesta eväkkäästä lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen