Työväen Musiikkitapahtuma kesäkonsertit

  ke 28.7. - su 1.8.
  Apianniemen kesäteatteri | Apianniemi, Valkeakoski, 37770 | iCal

  Valkeakosken kesä huipentuu heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kun Työväen Musiikkitapahtuman kesäkonsertit 2021 tuo viisipäiväisen minifestivaalin Valkeakoskelle 28.7.-1.8.2021. Laaja ohjelmatarjonta sekä perinteisen Työväen Musiikkitapahtuman henki ja tunnelma ovat läsnä tapahtumassa.

  – Palaamme tänä kesänä alkuperäiselle paikalle idylliseen Apianniemeen. Hienoa kun yleisö pääsee nauttimaan musiikista ja kohtaamisista luonnon kauniissa, jossa fasiliteetit ovat kohdillaan. Alue on myös aivan keskustassa helppojen kulkuyhteyksien päässä, kuvailee Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja.

  Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu enimmillään tuhanteen henkilöön, lisäksi kaikkiin konsertteihin on saatavilla striimilippuja. Tapahtumasta on joka ilta yöbussikuljetus Kuljun kautta Tampereelle.

  Ohjelmistossa ovat artistit: BEHM, Erika Vikman, Erja Lyytinen, Herra Ylppö, Hoedown feat. Edu Kettunen & Timo Kiiskinen, Irina, Jukka Takalo & Laulu ottaa kantaa -artistit, Kake Randelin, Konsta Hietanen, Korpiklaani, Maria Makaaberi, Mariska, Martti Suosalo yhtyeineen, Mika Rämä, Muska, Punatähdet, Pyry Joki, Saija Tuupanen, Salla Flinkman, Tero Lahtinen, Vildá ja Valkeakoski Big Band feat. Kalevi Louhivuori & Aili Ikonen. Tauoilla fiiliksestä vastaavat huippu-DJ:t. Sara-Maaria, Rautsi, Eeva ja Willy. Kesäkonserttien ohjelmisto tarjoaa myös tulitaidetta sekä yhteislauluja.

  Keskiviikkoilta käynnistyy upealla naisenergialla, kun laulaja-lauluntekijä lauluntekijä Salla Flinkman esittää englanninkielistä ohjelmistoaan. Porilainen rockbändi Maria Makaaberi puolestaan tarjoaa punk-vaikutteista, suoraviivaista ja suomenkielistä kitararokkia. Illan kruunaa BEHM, omaa käsialaa olevien sanoitusten ja melodioiden tulkitsija suomalaisen pop-musiikin huipulta.

  Kantaaottavia lauluja tarjoaa kaksi peräkkäistä konserttia lauantaina. Jukka Takalo & Laulu ottaa kantaa -artisteilta kuullaan tuoretta työväenmusiikkia, konsertin yhteistyökumppaneina ovat TSL ja KSL. Seuraavaksi Martti Suosalo yhtyeineen tulkitsee Vladimir Vysotskin aina ajankohtaisia lauluja ”Totuus ja valhe” -konsertissa, jonka yhteistyökumppaneina ovat ovat TSL ja Riihisäätiö. Illalla kepeämmän otteen yhteiskunnallisiin aiheisiin tuo Punatähdet, agit-rock bändi joka juhlii 25-vuotista taivaltaan sekä Matkalla Venukseen -uutuuslevyä.

  Sunnuntaina Tribute to Louis & Ella -konsertti tekee kunniaa kahdelle jazzin jättiläiselle Ella Fitzgeraldille ja trumpetisti-laulaja Louis Armstrongille. Konsertissa esiintyvät Valkeakoski Big Band yhdessä Kalevi Louhivuoren ja Aili Ikosen kanssa. Sunnuntaina toisaalla, uusitussa Lepänkorvan puistossa, vietetään lastentapahtumaa, jossa nähdään Blind Gut sirkustaiteilijoiden esitys Kuin kala puussa. Lastentapahtumaan on vapaa pääsy ja sen yhteistyökumppaneina toimivat UPM Tervasaari ja Valkeakosken kaupunki. Kesäkonsertit huipentuu sunnuntai-iltana Herra Ylpön keikkaan.

  Tapahtumaa tukevat Paperiliitto, Teollisuusliitto, Kansan Sivistysrahasto ja Valkeakosken kaupunki.

  Lauantain loppuiltaan on tullut aikataulumuutos: Kello 22.15 esiintyy Mariska ja 24.00 Korpiklaani.

   

  YLE:n kysely: Yksi Suomen kauneimmista pyöräilyreiteistä kulkee Pirkanmaalta Hämeeseen


  Tapahtuma > Festivaalit


  Työväen Musiikkitapahtuma kesäkonsertit
  ke 28.7. - su 1.8.

  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Apianniemen kesäteatteri

  Apianniemen kesäteatteri
  Apianniemi
  Valkeakoski
  37770

  Hotellit läheisyydessä


  Apianniemen rantamaisemassa Valkeakoskella sijaitseva katettu 850-paikkainen katsomo on tarjonnut yleisölle uusia kotimaisia musiikkipitoisia näytelmiä jo vuodesta 2010 alkaen. Apian kesäteatterin katettu näyttämö ja katsomo on erinomainen estradimainen tila, joka luo toimivat puitteet kesäteatteriesityksille. Alueella on myös uimaranta ja linnoituksenomainen lasten seikkailupuisto.

  SUOSITTELEMME LÄHEISYYDESSÄ

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä