SIIRTYNYT: Työväen Musiikkitapahtuma 2020

  to 23.7. - su 26.7.

  Myllysaari, Valkeakoski | Myllysaari, Valkeakoski | iCal

  Valkeakosken kesä huipentuu heinäkuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna Työväen Musiikkitapahtumassa. Monipuolinen ja tasokas ohjelma tarjoaa kymmenittäin kotimaisia huippuartisteja ja kiinnostavia kansainvälisiä vieraita.

  HUOM! Joulumusarit joulukuussa Valkeakoskella

  Monipuolinen artistikattaus ja uudenlaisten kulttuurielämysten löytäminen ovat Työväen Musiikkitapahtuman ytimessä. Tänä vuonna lavalle tuodaan kansainvälisesti erittäin suosittuja suomalaisia artisteja niin kansanmusiikin kuin kitaramusiikin osalta. Maailmanmusiikkia, improvisaatiota, avantgardea ja klassista musiikkia yhdistävä harmonikkataiteilija Kimmo Pohjonen esiintyy festivaalilla ensimmäisen kerran. Myös modernia kansanmusiikkia, elektronista musiikkia ja karjalaisia kansanperinteitä yhdistävä Suistamon sähkö pyyhkii tapahtumassa pölyjä hyvin perinteisenä ja konservatiivisena pidetyn kansanmusiikin päältä.

  Kansainvälisen tason kitarataiturointia tarjoilee kitaristi Erja Lyytinen, joka vastikään valittiin maailman parhaiden blueskitaristien joukkoon. Kitaravetoisen rock-musiikin ystäviä tapahtuma hemmottelee myös muun muassa ikonisen Popedalla, Anssi Kelalla, Irinalla, Leewingsillä sekä Kolmannen naisen odotetutulla paluukeikalla.

  Kolmas Nainen keikat TampereTyöväen Musiikkitapahtumassa juhlitaan suomalaisen musiikkikentän legendoja – tänä vuonna ohjelmistossa on kaikkea punkista poppiin ja kansanmusiikista kansainväliseen kitararokkiin.

  Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on perinteikäs, 49. kerran järjestettävä festivaali, joka on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan.

  Työväen Musiikkitapahtuma julkaisee kesän ohjelmistonsa. Yksi Suomen tunnelmallisimmista ja vanhimmista kulttuurifestivaaleista järjestetään 23.-26.7.2020 UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon piha-alueella, kanavanrannassa. Tänä vuonna tapahtumassa ilottelevat sulassa sovussa muun muassa kansanmusiikki, punk, rap, lattarit, rock, iskelmä ja nostalgiset iskelmähitit viime vuosikymmeniltä.

  YLE:n kysely: Yksi Suomen kauneimmista pyöräilyreiteistä kulkee Pirkanmaalta Hämeeseen


  Tapahtuma > Festivaalit


  SIIRTYNYT: Työväen Musiikkitapahtuma 2020
  to 23.7. - su 26.7.

  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Myllysaari, Valkeakoski

  Myllysaari, Valkeakoski
  Myllysaari
  Valkeakoski

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  to 23.7. - su 26.7. SIIRTYNYT: Työväen Musiikkitapahtuma 2020Myllysaari, Valkeakoski