Tampellan syksyssä uusia kalaisia annoksia – vuoropäällikkö Erika Savilahden suosikit
Ravintola Tampella on uudistanut syksyn tullen annoskimaraansa, jolla eväkkäät nousevat vahvasti esille. Lapista kokemusta ammentamassa käynyt vuoropäällikkö Erika Savilahti on erityisen hurmaantunut kalaisiin annoksiin. – Lohitartar ja paistettu kuha! toteaa Savilahti nopeasti hänen annossuosikkejaan tiedustellessamme. – Rakastan tartaria niin lihasta kuin kalastakin valmistettuna. Lohitartar on raikas mutta wasabi-ranskankermoineen myös pehmeän makuinen. Pikkelöity sipuli leikkaa kermaisuutta … Jatka artikkelin Tampellan syksyssä uusia kalaisia annoksia – vuoropäällikkö Erika Savilahden suosikit lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen