Sukellus suomalaisille ruokajuurille – Hella ja Huone tarjoilee perinneruokabrunssia

  Tamperelainen illallisravintola tarjoili ensimmäisen kerran perinneruokabrunssia syksyllä 2021. Nyt siitä on muodostunut itsenäisyyspäivän aaton perinne. Hapanjuuririeskaa, perunavelliä, savuahvenmoussea, muikkuja, peuranpaistia, palvikinkkua… Uljaasti suoraan suomalaisille makujuurille sukeltava Hella ja Huone nosti en kotimaiset perinneruoat tarjolle brunssin muodossa. Ravintola Hellan & Huoneen muutettua keskustaan uusiin tiloihin, on myös ruokatuote ottanut uutta kehityssuuntimaa entistä suomalaisempaan suuntaan. Ravintoloitsija-keittiömestari … Jatka artikkelin Sukellus suomalaisille ruokajuurille – Hella ja Huone tarjoilee perinneruokabrunssia lukemista