Fine dining

KAJO
Rautatienkatu 12
ma 17-23, ti-to 11-15 ja 17-23, pe 11-15 ja 17-24, la 15-24

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.

RAVINTOLA MASUUNI
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1
ke-to 18-22.30, pe 18-23, la 17-23, su-ti suljettu

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti Ravintola Masuuni on yksi Tampereen ravintolaelämän suunnannäyttäjiä. Meren herkkuihin, luomuviineihin ja käsityöhön innostunut illallisravintola tarjoilee itsetehtyä, uniikkia ja ennakkoluulottomasti rennolla otteella toteutettua.

HELLA & HUONE
Salhojankatu 48, 33500 TAMPERE
ti-to 11.30-14.30 ja 16-22, pe 11.30-14.30 ja 16-24, la 14-24 ja ennakkovarauksesta

Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen ravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.

VAIHMALAN HOVI KARTANO & KEITTIÖ
Vaihmalantie 144
Bistro: ma-to 11-20, pe 11-22, la 12-22, su 12-18

Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoaa niin ravintola- kuin majoituspalveluitakin, day spa -hoitoja sekä erilaisia tapahtumia palvellen niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
ma-to 11-22, pe 11-00, la 14-00, su 14-20

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.

DINING 26 BY ARTO RASTAS
Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere
ti-to 17-23, pe 16.30-23, la 16-23

Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.