Fine dining

LAUKON KARTANO JA JUHLATALLI
Laukontie 32, 37370 Vesilahti
Tapahtumapäivinä ja tilauksesta
RAVINTOLA TAMMER
Satakunnankatu 13
+358 20 1234 630
Aamiainen ma-pe 06:30-10, la-su 07.30-11, Juhlapäivinä ja ryhmille pöytävarauksella

Trattoria vie tamperelaiset aitoon italialaiseen tunnelmaan. Paikalla on aikaisemmin ollut Tammerin puiston kesäterassi ja sen vieressä Solo Sokos Hotel Tammerin kellarissa yleisöltä piilossa pidetty keittiö. Nyt vanhasta keittiöstä on rakennettu viinikellarimainen, rento ruoka- ja illanviettoravintola.

RAVINTOLA MASUUNI
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1
ti-to 18-22, pe 18-23, la 17-23

Sokos Hotel Ilveksen kulinaarinen käyntikortti Ravintola Masuuni on Tampereen ravintolamaailmansuunnannäyttäjä. Yhteistyö lähiseudun pientuottajien kanssa hakee vertaistaan koko Suomessa.Fine dining toteutuu Ravintola Masuunissa lämminhenkisen rennossa tunnelmassa. Tarjolla olevienviinien ja ruokien makuihin paneudutaan huolella.

FINLAYSONIN PALATSI
Kuninkaankatu 1, 33210 TAMPERE
Avoinna ti-pe 11-, la 12-, su-ma tilauksesta

Historiallinen ja kaunis Finlaysonin Palatsi tasokkaine ravintoloineen sijaitsee melkein keskellä kaupunkia puiston katveessa.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
ma-to 11-22, pe 11-00, la 14-00, su 14-20

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

RAVINTOLA TAMPELLA
Kelloportinkatu 1 33100 TAMPERE
lounas (arkisin), Illallinen

Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa toimiva illallisravintola tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upean nostalgisessa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus.

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
Puh. 010 6179 760
Avoinna ti-la 17-24, muina aikoina sopimuksesta

Ravintola C on maineikas hyvän ruoan koti. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva ravintola hellii vieraitaan puhtaista raaka-aineista valmistetun ruoan ja mielenkiintoisten viinien liitolla.