Fine dining

RAVINTOLA MASUUNI & BALL ROOM
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1
020 1234 631
Tilauksesta ryhmille

Sokos Hotel Ilves, Tampere
Sokos Hotel Ilveksen Ravintola Masuuni muuttui tilaus- ja juhlaravintolaksi. Masuunin baari on kuitenkin auki iltaisin keskiviikosta lauantaihin. Masuuni on nyt helppo varata yksityistilaisuuden tai erilaisten juhlien pitopaikaksi.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
010 324 6740
ma-to 11-21, pe 11-23, la 14-23, su 14-20

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
ma-pe 16-(00), la 14-(00)

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.

DINING 26 BY ARTO RASTAS
Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere
050 330 4100
ti-to 17-22, pe 16.30-23, la 16-23

Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.

FINLAYSONIN PALATSI
Kuninkaankatu 1, 33210 TAMPERE
0400 219 530
ti-pe 11-, la 12-, su-ma tilauksesta

Finlaysonin Palatsin palveluihin kuuluu huolella valmistettu kolmen ruokalajin liikelounas, sesonkeja myötäilevä a la carte -lista. Historiallinen ja kaunis puistoravintola keskellä kaupunkia.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
020 7669 061
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
010 6179 760
Avoinna ti-la 17-24, muina aikoina sopimuksesta

Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.