Polttarit Näsijärvellä – Saunalautta ankkuroidaan lahdenpoukamaan ja sitten nautiskellaan

Näsijärvi on yksi parhaita polttareiden juhlimispaikkoja Tampereella. Täydellinen tukikohta hauskanpitoon on Mustalahden tapahtumarikkaasta satamasta Näsijärven aalloille suuntaava Tresla-saunalautta.

Saunalauttapäivän yhteydessä voi järjestää Näsijärvellä monenlaista vesiaktiviteettia.
– Tarjoamme polttariseurueille saunan, katettavissa olevan terassin, hyvät poppivehkeet ja lisäpalveluna kanootin. Tarkoitus ensi kesänä hankkia mahdollisesti suppilautoja, paljastaa saunalautan kapteeni.

Saunalautta Tampere TreslaTresla on varmasti yksi Pirkanmaan parhaiten varusteltuja saunalauttoja. 2016 kesällä lauttaan asennettiin kattoterassille sisäänvedettävä ja vedenkestävä varjokatos, eli pieni kesäsadekaan ei grillaamista ja tunnelmointia haittaa.

Saunalautta Tampere uintiaSaunomisen voi aloittaa jo menomatkalla ihastellen järvimaisemia saunan ikkunasta.

– Lähtökohtaisesti saunalautalla seilataan 30-45 minuuttia ja ankkuroidaan lautta johonkin idylliseen lahdenpoukamaan, jossa voi saunoa ja uida rauhassa.

Lautan varaustilanteen tarkistaminen onnistuu kätevästi varauskalenterista.

Saunalautta Treslan kotisivut www.tresla.fi

FB-sivut facebook.com/treslaoySaunalautta

Lautta tarjoaa max. 12 henkilölle viihtyisän saunan, oleskelutilan ja 30m2 aurinkoterassin Tampereen keskustan tuntumassa. Lautta tarjoaa mahdollisuuden kesänautiskeluun harjumaisemien keskellä seilaten, saunoen, uiden, aurinkoterassilla grillaten ja kylmiä virvokkeita nauttien. Lautalla sopii järjestää normaalin kesäpäivän vieton lisäksi esim. kokousristeilyt, synttärijuhlat, polttarit yms. Asiakkaita koko risteilyn ajan opastaa ja palvelee lauttaa ohjaava kapteeni.

Lautan varustus:
– puulämmitteinen sauna
– WC
– kaasugrilli
– TV
– jääkaappi
– hyvä musiikintoisto
– sisäänvedettävä ja vedenkestävä varjokatos
– Lisäpalveluina ruokailuja lautalla