Myllärien keittiöpäällikkö nauttii haasteista – pientuottajien raaka-aineita ja runsaammin kasvisruokia lautasille

Ikivanhassa myllyssä toimiva Ravintola Myllärit on saanut uuden keittiöpäällikön, joka hallitsee suuret kokonaisuudet ja moninaiset makumaisemat. Niin à la carte- , lounas- kuin juhlaravintolanakin toimiva Myllärit onkin kuin omiaan Susanna Rytkösen keittiöohjastettavaksi. Alkujaan Rytkönen mieli fysioterapeutiksi huoltamaan asiakkaiden kehoja, mutta päätyikin hellimään heidän makunystyjään annosmakuja muovaillen. Kuopiolaislähtöinen napakkaotteinen keittiöammattilainen sai nopsaan vastuuta ja eteni urallaan. … Jatka artikkelin Myllärien keittiöpäällikkö nauttii haasteista – pientuottajien raaka-aineita ja runsaammin kasvisruokia lautasille lukemista