Loppuunmyydystä pääsiäisbrunssista se alkoi! Veronika Aaltosen keittiöstä kiikuttamia Muusan pääsiäisbrunssibokseja tilattiin satamäärin ja enemmänkin olisi mennyt. Brunssin voi tilata näpsäkästi Muusan verkkokaupan kautta joko kotiinkuljetuksen kera tai itse ravintolasta kyytiin noukkien.

Olympia-korttelin ravintola Muusan brunssit ovat olleet alusta asti todella suosittuja. Usein jono onkin kiemurrellut ulos asti. Korona-aikana ei kuitenkaan jonotella, sillä Muusa kokkaa kaivattuja brunssiherkkujaan nopsakasti mukaan napattavassa take away -muodossa. Taikka vaikka ihan kotiovelle asti kuljetettuna! Tilaaminen tapahtuu näpsäkästi verkkokaupan kautta.

Muusan mausteiset ja raikkaat vege- ja vegaanimaut ovat tehneet todella vauhdikkaasti kauppaansa kaupungin melko lihapainotteisella ruokaboksi-rintamalla. Ruokaakin rasioissa piisaa niin yltäkylläisesti, että vatsan täyttyminen on enemmän kuin taattu. Ja mitä suuremmalle poppoolle brunssin tilaa, sitä edullisempi se per brunssaaja on.

Kaikki syötäväiset on pakattu erikseen niin vakuumeja kuin pahvirasioitakin hyödyntäen. Uunissa lämmitettävät pääruoat on kätketty uuninkestäviin foliorasioihin, joten ne voi tuikata suoraan tulille välillä sekoitellen. Muut ruoat ovatkin suorilta syötävissä tai tarjoiluastioihin ammennettavissa. Halutessaan Muusa-meininkiä voi fiilistellä asettelemalla eri ruoat värikkäisiin kulhoihin ja kipposiin. Tässä kohtaa tulevat eriparilautaset ja mummolta saadut ruusutassit hyvään käyttöön!

Ruoan ohella brunssipaketista löytyy vaihtelevin yllätyksin niin ammattilaisten annoksille luomat viinisuositukset kuin vaikkapa cocktail-ohjeet Tiiman drinkkimestareiden tapaan. Tunnelmaa rytmittää aina myös Olympia-korttelin keikkameiningistäkin muistuttava musagurun valikoima Spotify-lista, joka on seesteistä muusamaista brunssitunnelmointia varten luotu. Sekä musiikkilista, cocktail-ohjeet että juomasuositukset lähetetään tekstarilla jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Kaikki tykötarpeet sekä juomat ehtii siis käydä hankkimassa ajan kanssa.

VINKKI! Brunssiboksin ruoat ovat varsin hyvin säilyvää sorttia, joten niitä voi nauttia useammallakin ruokailukerralla eri tavoin yhdistellen. Kylmät ja hapokkaan raikkaat syötäväiset sopivat mainiosti esimerkiksi grillailusessioiden lisukkeiksi.

VAPPUMENU

(Onnistuu vegaanisena & gluteenittomana)

Harissa-oliiveja & paahdettua paprikaa G,V
Herne-minttuohrattoa V
Espanjalainen perunasalaatti G,V
Kesäkurpitsa-nuudelisalaatti G,V
Marinoitua fetajuustoa & pikkelöityä punakaalia G

Rosmariini-focacciaa & tsatsikia L

Kesäistä pyttipannua & vegaanista chorizoa V,G
Muusan mac’n’cheese L

Pikkumunkkeja L
Vapun naminami-boxi
Marjainen smoothie G,V
Koirasen sima <3

VAPPUBRUNSSIHINNASTO:

2 hlö 50€ (25 € / hlö
4 hlö 96€ (24 € / hlö)
6 hlö 138€ (23 € / hlö)
8 hlö 176€ (22 € / hlö)

VERKKOKAUPPA LÖYTYY TÄÄLTÄ: https://olympiakortteli.fi/muusa/vappubrunssi/

TILAUS JA NOUTO:
Brunssin nouto- ja toimituspäivät ovat keskiviikko 29.4., vappuaatto-torstai 30.4. sekä vappupäivä-perjantai 1.5. Tilausten jättämisen takaraja on sunnuntaina 26.4. Brunsseja on jokaiselle päivälle rajallinen määrä. Noutoaika valitsemanasi päivänä on klo 12-15.

Kotiinkuljetusten aikaväli on klo 15-18. Tilausten määrästä johtuen emme voi toteuttaa tarkempia aikatoiveita. Kotiinkuljetusten kuljetusmaksut ovat 0-4 kilometrin säteeltä 4 € ja 4-8 kilometrin säteeltä 8 €. Yli kahdeksan kilometrin päähän ei valitettavasti voi kuljetusta enää järjestää.

HUOM! Muusa palvelee myös take away -annoksin. Nouto- ja tilauskeittiö on avoinna toistaiseksi perjantaisin ja lauantaisin klo 13-19 välillä.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY