Ravintoloitsijat ja salin hallinnoijat Kalle Viljakainen ja Mika Lintula ovat intohimoisia samppanjamiehiä. LiV on saanut mainioita arvioita TableOnlinessa aikaisempinakin vuosina.

Ravintola LiV keräsi koko maan parhaat arviot TableOnline-pöytävarauspalvelussa viime vuonna. Ravintolan saama pistemäärä vuodenvaihteessa oli huimat 4,97/5. Arvostelut perustuvat palautekyselyyn, joka lähetetään pöydän varanneille ravintolakäynnin jälkeen, joten arvostelut tulevat todennetusti ravintolassa ruokailleilta asiakkailta.

– Kyllähän tämä todella tyytyväiseksi tekee, kun tunnustus tulee siltä asiakaskunnalta, joka meillä on käynyt. Nuo asiakkaat ovat tuoneet meille rahallista panostustaan ja ovat mitä ilmeisimmin tyytyväisiä siihen, mihin ovat rahansa käyttäneet, ravintoloitsija Mika Lintula summaa iloisesti.

Laukontorin laidalla vuodesta 2018 asiakkaitaan palvellut LiV oli oikeastaan klassikko jo syntyessään. Keittiö valmistaa kikkailemattoman tyylin ranskalais-italialaista ruokaa niin tarjolle tulevien raaka-aineiden kuin keittiömestarin inspiraationkin mukaan. Annokset paritetaan laadukkaiden viinien sekä vanhan liiton huomaavaisen ja hyvän pelisilmän palvelun kanssa. Ravintoloitsijat isännöivät salia itse.

– Olemme ehkä niin vanhanaikaisia, että olemme jo muodikkaita. Teemme asiat yksinkertaisesti ilman kikkailua, mutta se tuntuu olevan ihmisten mieleen. Niin myös se, ettei meillä tarvitse jäädä yksin päätöksiensä kanssa. Juttelemme, kerromme ja kyselemme, jotta asiakas saa mieleistään, kuvailee Lintula ja kertoo palaavia asiakkaita olevan aina vain enemmän.

TableOnlinen tuore listaus perustuu vuonna 2021 annettuihin kymmeniin tuhansiin asiakasarvioihin ravintolaelämyksen onnistumisesta. Pöytävarauspalvelu on tehnyt vuodesta 2018 lähtien vuosittain listauksen niistä ravintoloista, joiden arvostelujen keskiarvo on vähintään 4,5/5 vuoden viimeisenä päivänä.

TableOnline-listauksen 5 parasta Tampereella:

1. LiV

2. C

3. Lillan Kök

4. Tiiliholvi

5. Sasor

Muita mainioita arvioita saaneita tamperelaisravintoloita listalla ovat mm. Dining 26 by Arto Rastas, Sitko Pizza, 2h+k, Tampella, Cafe Pispala ja Henriks.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy