la negrita sol
La Negrita toimii niin erilaisissa tapahtumissa ruokakojuineen kuin myös monissa yksityistilaisuuksissa catering-palveluineen.

Kyttälän kulinaarinen kaupunginosa sykäyttää jälleen, kun La Negrita pistää loihtien meksikolaisia makujaan. La Negrita on tuttu niin festivaalien ruokakojuna kuin pitopalvelunakin. Nyt Sol Medina-Sivenius kokkaa meksikolaista antaumuksella ravintolamalliin oikein vaan useammankin päivän ajan, sillä osoitteessa Aleksanterinkatu 26 palvelee sisätiloissa toimiva pop up -ravintola 17.2.-24.2. Tarjolla ehta pala Meksikoa purtavaksi!

La Negritan pop up -syötävät ovat street food -tyylisiä quesadilloja, tamaleja, gorditaksia, tacoja, tostadoja jne. Myös lämmittäväistä keittoa lusikoidaan tuulensuojaan. Valikoimassa on niin kasvis- kuin vegaanisia vaihtoehtojakin sekä gluteenittomia ja laktoosittomia annoksia.

– La Negritan ruoka on yksinkertaista ja hienostelematonta, täynnä aitoja makuja, mausteisia värejä, raikkaita raaka-aineita… Rakastan meksikolaista ruokaa ja rakastan ruoanlaittoa, Medina-Sivenius kuvailee innoissaan.

Medina-Sivenius pyöritti aikanaan meksikolaista La Fonda -lounaskahvilaa, joten mieltä kutkuttaakin kysymys, onko Tampere mahdollisesti jossain vaiheessa saamassa La Negritasta vielä pysyvänkin ravintolan?

– Tietenkin! Siitä asti, kun suljimme La Fondan 2014, olen työstänyt La Negritan konseptia ihmisten reaktioita tarkkaillen ja koko ajan kehittymään pyrkien. Mutta milloin ravintola sitten avataan, sitä en osaa vielä sanoa.

Pop up -ravintola tarjoaakin nyt tilaisuuden paitsi Solille kokeilla siipiään ruokaravintolarintamalla meksikolaisten makujensa kanssa, myös asiakkaille tutustua uudenlaiseen ruokakonseptiin. Meksikolaisbaari Barmaciaa lukuun ottamatta Tampereelta todellakin puuttuu ravintola, josta saisi ehtoja meksikolaisia makuja. Tex mex -purtavaa kyllä piisaa, mutta sillä ei olekaan meksikolaisen ruoan kanssa juuri mitään tekemistä. Toivottavasti näemme La Negritan pian pysyvänä ravintolana kaupungin ruokakulttuuria rikastuttamassa.

La Negrita pop up -ravintola sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 26, aivan Barmaciaa vastapäätä. Avoinna klo 10-17.

TAPAHTUMAN FACEBOOKSIVUT

LA NEGRITA -FACEBOOKISSA

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Kuvat: La Negrita

la negrita ruoka
La Negrita toimii myös pitopalveluna laatien monipuolisia meksikolaisruokia.