Pyyn fish & chips on uudistunut tyystin gluteenittomaksi. Lautaselle asetellaan olutpaneroitua turskaa, käsin leikattuja ranskalaisia, tartar-kastiketta sekä hernepyreetä.

Kortteliravintola Pyy on mutkaton, oivan hinta-laatusuhteen lähiravintola, jonka siipien suojaan voi suunnata lasilliselle ja pikkusuolaiselle, lounaalle, pitkälle illalliselle tai ihan vaan iltapalalle. Mihin aikaan hyvänsä sopivaksi syötäväksi soveltuu mainiosti ravintolan uudistunut klassikkoherkku, fish & chips.

Monipuolisuudellaan yllättävä Pyy ei suostu tiettyyn makuhäkkiin kahlittavaksi, vaan pyrähtelee annoksissaan vapaasti minne mielii. Yksi annos kuitenkin on pysyy: huolella valmistettu fish & chips, jota on ylistetty paremmaksi kuin Englannissa. Nyt talon tuhti erikoisuus on uudistunut: olutpaneroidun klassikkoherkun saa lautaselleen gluteenittomana. Annoksen voi vaihtoehtoisesti tilata turskan sijaan myös lähikuhasta valmistettuna.

Brittitaustaisen keittiömestari Darren Elmhirstin arvostama luottokalastaja on syksyllä kiidättänyt keittiöön muutakin kuin kuhaa, sillä Pyyhyn on päätynyt myös runsaasti hänen lähimetsistä poimimiaan sieniä. Niistä lukuisissa italialaisravintoloissa kokannut Elmhirst on loihtinut muun muassa kantarellirisottoa lounaalle. Esimerkiksi entrecôte-pihville ja uudelle Possurullalle voikin näin kantarelliaikaan valita sienikastikkeen.

Syksyn uusia makukuvioita listalla edustavat Jättikatkarapurisotto sekä jälkiruokarintaman Suklaakakkua, appelsiinimascarponea ja kinuskia.