Uusi Klubiravintola Greensome avasi ovensa Ruotulan golfkentillä

Public House Huurteen yrittäjäpariskunta pyörittämään golfravintolan toimintaa

Tammer-Golfin klubiravintola sai uuden nimen ja uudet kasvot, sillä keväällä avatun Greensome-klubiravintolan toimintaa ryhtyi pyörittämään Public House Huurteestakin tuttu yrittäjäpariskunta Helga Kaislo ja Juha Kannisto.

Tehotiimin Helga Kaislo otti vetovastuun ravintolasta ja onkin suuremmin mukana ravintolan päivittäisessä toiminnassa.

Greensomeen tulee tarjolle kompaktin kokoisen à la carte -listan annoksia sekä lounasta. Lisäksi löytyy vitriini- ja välipalatuotteita – myös viheriöllä sijaitsevan taukokioskin puolella pelipuhtia ylläpitämään.

Greensomeen suunnatakseen ei kuitenkaan tarvitse olla golfari. Tasokkaiden toimijoiden ravintolaan on helppo mennä syömään muutenkin, piipahtaa vaikka lounaalle. Vehreät viheriömaisemat ja rento, suorastaan lomamainen tunnelma ovat pelkkää bonusta.

– Täällä on upeat maisemat ja hyvä tunnelma. Kun aurinko vielä paistelee, niin eihän täällä voi olla kuin hyvä mieli, Kaislo tuumaa iloisesti.

Vaikka ruokatuote luodaan aivan omanlaisekseen ja nimenomaan Greensomen asiakaskunnalle sopivaksi, tulee Kalevassa toimiva Public House Huurre seuraamaan Kaisloa klubiravintolaan hyvän asiakaspalvelun muodossa.

– Odotamme golfkauden alkua jo innolla ja tuomme sen Huurteelle tyypillisen lämminhenkisen ja hymyilevän asiakaspalvelun tullessamme, tiivistää Kaislo.

Uutena toimijana Ruotulaan tullessaan Kaislo pitää asiakkaiden toiveita tärkeinä ravintolan kehittämisessä, mutta luottaa myös omaan kokemukseensa ja tietotaitoonsa. Hän on toiminut aiemmin Pirkkalan ja Nokian golfkenttien Bufferi-ravintoloissa, joten golfravintoloistakin on kertynyt paljon kokemusta ja osaamista.

Klubirakennus kävi vielä ennen avautumistaan läpi remontin. Sen valmistumisen myötä esimerkiksi caddiemasterin toimisto saatiin lähemmäksi ravintolan toimintoja, mikä tuo osaltaan tullessaan hyvää palvelusynergiaa.

Teksti ja kuvat: Kohokohdat.fi