Kanansiivetkin voi valmistaa vielä paremmin aidossa kanaravintolassa – Los Pollos käyttää tuoreita raaka-aineita

Kanaravintolana ja espanjalaisvaikutteilla itsensä tunnetuksi tehnyt Los Pollos luottaa kotimaisuuteen sekä lähellä tuotettuihin aineksiin. Ravintolan kanansiivistä on tullut menestystuote ravintolan käyttämien muiden lähituotteiden rinnalle. – Maukkaan ja laadukkaan ruoan perusta on mielestämme se, että se on mahdollisimman läheltä, tuoretta ja itse valmistettua, kertoo ravintolan keittiömestari-ravintoloitsija Toni Leskinen. Kanansiipiravintoloistaan tunnetussa kaupungissa siivet voi siis tehdä vieläkin … Jatka artikkelin Kanansiivetkin voi valmistaa vielä paremmin aidossa kanaravintolassa – Los Pollos käyttää tuoreita raaka-aineita lukemista