Harvinaisempia arktisen meren makuja Dabbalissa 29.9.– 31.10.2021

Elämyksiä ja Lapin tuntoja herättävä Dabbal Kitchen & Bar vyöryttää arktisen meren makuja yllätysmenullaan koko lokakuun ajan alkaen jo syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Jäämeren herkut rantautuvat Tampereelle 29.9.– 31.10.2021 väliseksi ajaksi Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykankaan johdolla. Ravintola Dabbalin keittiömestari Janne Kostamo nostaa syys-marraskuussa lautasille esimerkiksi kuningasrapua, turskanposkea ja -kieltä, kampasimpukoita ja karitsaa. Näiden upeiden Jäämeren raaka-aineiden suolaisuus täydentää Lapin makeaa makumaailmaa. … Jatka artikkelin Harvinaisempia arktisen meren makuja Dabbalissa 29.9.– 31.10.2021 lukemista