Barbier-Louvet-samppanjatalo valmisti LiVille todellisen samppanjaharvinaisuuden – Samppanjan paluu makeille juurilleen

Aivan ainutlaatuisen säväyttäviä samppanjaelämyksiä janoavat tietävät minne suunnata, sillä ravintola LiV on saanut valikoimaansa Barbier-Louvet-samppanjatalon luoman uniikin kuplivaisen – makean Premier Cru -samppanjan. Kyseessä on varta vasten tamperelaisravintolalle valmistettu jalo juoma, jolla kilistellään vain ja ainoastaan ravintola LiVissä Laukontorin laidalla. Ravintola LiV janoaa alati uusia viinillisiä ruokaelämyksiä asiakkailleen. Niitä suunnitellessaan ravintoloitsijat saivat idean makean samppanjan … Jatka artikkelin Barbier-Louvet-samppanjatalo valmisti LiVille todellisen samppanjaharvinaisuuden – Samppanjan paluu makeille juurilleen lukemista