MAINOS
Koti TEEMANA Ilves

TEEMANA: Ilves

Tampereen tapahtumien keskipisteessä toimiva tapahtumahotelli Original Sokos Hotel Ilves palkittiin. Kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards 2014 -kilpailussa hotelli voitti Suomen Luxury City Hotel -sarjan.
Ilves Bar & Night täyttyy ysärihuumasta, kun perjantaina 24.10. lavan ottavat haltuunsa YleX:n Parasta ennen! -kiertue ja Matti Airaksinen.
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Itsenäisyyden juhlinta jatkuu live-musiikin osalta vielä hotellin Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlallisuuksien jälkeen. Ilveksen yökerhossa on perjantaina 6.12. tiedossa on täyslaidallinen musiikkia laidasta laitaan, sillä Elastinen ja Sami Saari valtaavat lavan vuorollaan.
Perjantaina 29.11. Tampereen keskeisimmällä paikalla sijaitsevan hotellin yökerhoon saapuu rouhealla äänellä varustettu Mikko Sipola.
Legendaarinen Ilves Bar & Night on yksi Tampereen pisimpään toiminnassa olleista yökerhoista.
Masuunin vuoden kuudes ruokalistalla komeilevat monet syksyn suosikit kuten maa-artisokka, punajuuri, ilmakuivattu porsaan luomukassler, ankka ja kuha. Aterioinnin viimeistelevät syksyisten jälkiruokien tähdet; lakka, mustikka, tyrnimarja sekä omena.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Masuunin vuoden viides ruokalista astui voimaan maanantaina 19.8. Seuraavien kuukausien ajan ravintolan lautasilla on runsaasti syksyn satoa,...
Valloittavalla karismalla varustettu Samuli Putro esiintyy Ilveksen yökerhossa torstaina 18.7.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä