Quimet & Quimet. Yksi kaupungin tunnetuimmista vermuttibaareista, jota ei voi jättää väliin. Baarilla on oma tapasvalikoima, ja se sijaitsee Poble Secin kaupunginosassa.

Bar Mut. Aivan La Pedreran lähellä sijaitseva baari tarjoaa tapaksia ja laadukasta vermuttia. Robert De Niro on baarin vakiovieras aina Barcelonassa käydessään.

Bodega 1900. Baarin perustaja on Ferran Adriàn veli Albert Adrià. Tässä ruokakulttuurille omistetussa temppelissä vermutti on kaiken keskipiste.

Lo Pinyol. Vermuttia voi nauttia pinchojen, makkaroiden ja juustojen kyytipoikana. Baari sijaitsee Gràcian kaupunginosassa, joka pursuaa tekemistä ja boheemia ilmapiiriä.

Morro Fi. Pikkuruinenbaari, joka kantaa ylpeänä ”made in Barcelona” -tunnusta. Sunnuntaisin lounasaikaan baarissa on yleensä perheitä ja nuorisoa.

Bar Carmelitas. Ravalin sydämessä sijaitseva bodega, jota pyörittää keittiömestari Xavier Pellicer. Täällä voit aistia 1920-luvun tunnelmaa.

Bodega La Puntual.Aivan Picasso-museon tuntumassa. Tilava ravintola, jossa vermuttia on tarjolla mihin aikaan päivästä vain.

Bodega El ChigreOmaleimainen taverna Santa María del Mar -kirkon kupeessa. Ravintola tarjoaa katalonialaista ja asturialaista perinneruokaa paikallisesti tuotetuista raaka-aineista.