erik-mansikka2

Logomo Kitchenin keittiömestari Erik Mansikka vierailee Ravintola Pinellan keittiössä uudenvuoden aattona. Vuoden 2013 päättymisen kunniaksi Pinellassa on tarjolla peräti 13 ruokalajin korkeatasoinen menu.

Erik Mansikka on tuore Hell’s Kitchen Suomi -voittaja ja Vuoden Kokki 2013. Uudenvuoden menun Mansikka on suunnitellut yhteistyössä Pinellan vuoropäällikkö Jussi Pulkkisen ja keittiöpäällikkö Simo Hallikaisen kanssa.Monen ruokalajin uudenvuodenmenut ovat olleet Pinellassa perinteenä jo useana vuonna. Tämänvuotinen menu koostuu alkusnackseistä ja erilaisista keittiön tervehdyksistä. Alkuruokia menussa on yhteensä kolme ja pääruokia nautitaan saman verran. Menuun kuuluu myös pieni väliraikastaja sekä pre-jälkiruoka ennen varsinaisia jälkiruokia.- Yksi annoksista tullaan valmistamaan kokonaan salin puolella, Mansikka paljastaa.

Uudenvuoden menu on tarjolla Pinellassa uudenvuoden aattona tiistaina 31.12.2013. Menu on nähtävissä kokonaisuussaan Pinellan nettisivuilla osoitteesa www.pinella.fi/menut-ja-juomat/. Kattaukset klo 18 ja 20.30. Menun hinta on 95 euroa. Menun kanssa yhteensopivan viinipaketin kanssa hinnaksi muodostuu 150 euroa. Varauksia uudenvuoden illalliselle voi tehdä Pinellan nettisivujen kautta sekä puhelimitse 02 445 6500.