The Ghost Of Bruce Springsteen And The E Street Band

  67
  la 1.4. Aika: 21:00
  Suistoklubi | Suistoklubi, Viipurintie 4, Hämeenlinna | iCal

  Suistoklubin keikat ovat omiaan luomaan vanhaa kunnnon rock-klubin  tunnelmaa. Hämeenlinnan livemusiikin keskeisin klubi tarjoilee monipuolisesti kulttuuria ja viihdettä.

  Ennen kaikkea energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa yhtyeineen on yksi tämänhetkisen Suomi-indien kärkinimistä. Arpan ihastuttava musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa – oivaltavat, vilpittömät ja tarkkanäköisesti kuvatut tunnelmat liikkuvat Kokkolan Ykspihlajasta aina öisen Helsingin kautta Laila Kinnusen kanssa salakapakkaan heinäkuuhun ’58.

  Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Eero Seppä ja Okko Saastamoinen.

  Arpan suosio perustuu ahkeraan keikkailuun ja tiheään julkaisutahtiin. Arppa on haalinut ympärilleen taitavat ja valovoimaiset muusikot, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstiensä ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma. Luontevan vaivaton olemus ja yhtyeen esiintymisistä huokuva vilpitön riemu ei voi olla tempaamatta läsnäolijoita mukaansa.

  Omakustanteisen debyyttialbuminsa Laavalamppuja elokuussa 2020 julkaissut artisti on kiivennyt hirmuvauhdilla lupaavan artistilupauksen maineesta suoraan maamme ajankohtaisimpien ja rakastetuimpien nimien joukkoon. Arppa julkaisi toisen albuminsa Kinovalon alla syyskuussa 2021, jonka ensimmäisen painoksen LP:t myytiin loppuun kolmessa viikossa. Albumi vetosi niin yleisöön kuin kriitikoihinkin, ja albumilta irrotetut singlet nousivat kaikki valtakunnalliseen radiosoittoon. Levynjulkaisua seurasi kiertue, jonka keikat olivat pitkälti loppuunmyytyjä useilla paikkakunnilla. Sama vuosi toi artistille mukanaan neljä ehdokkuutta Emma-gaalassa (Vuoden tulokas, Vuoden rock, Kriitikoiden valinta, Vuoden artisti -yleisöäänestys) sekä 3. sijan Soundin Vuoden 2021 Parhaat albumit -yleisöäänestyksessä.

  Arppa yhtyeineen julkaisee kolmannen albuminsa Valeria 10.3.2023.

  Suistoklubi – Talvikauden 2023 keikat


  Tapahtumat > Keikat


  The Ghost Of Bruce Springsteen And The E Street Band
  la 1.4.
  Aika: 21:00
  Hintaluokka: Tiketti.fi

  Tapahtumapaikka


  Suistoklubi Suistoklubi
  Suistoklubi, Viipurintie 4
  Hämeenlinna

  Hotellit läheisyydessä

   SUISTOKLUBIN KEIKAT  Suistoklubi on hämyisä ja rosoinen rock-klubi verkatehtaan kujan suojassa. Yksi Suomen parhaimmista keikkapaikoista ja tunnelmallisimmista live-musiikin tapahtumapaikoista. Ravintolakokonaisuuden täydentää suojaisa terassi tiilirakennuksen sisäpihalla.

  Suistoklubi KOHOKOHTIA

  la 1.4.21:00 The Ghost Of Bruce Springsteen And The E Street BandSuistoklubi
  la 15.4.21:00 YonaSuistoklubi
  la 22.4.21:00 Pekka Tiilikainen & Beatmakers 35 vuotta -juhlakeikkaSuistoklubi
  su 23.4.19:00 Michael Monroe TrioSuistoklubi
  la 29.4.21:00 Edu KettunenSuistoklubi