Paint & Party Oulu on hauskaa tekemistä Teeren kellarissa

  53
  Tekemistä Oulussa: Paint & Party

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 1.4. Aika: 15:00
  Teerenpeli Oulu | Kauppurienkatu 8, Oulu | iCal

  Oulun Teerenpelin kellarissa on hauskaa tekemistä. Maalaustelineen äärellä rentoudutaan ja antaudutaan iloinen pilke silmäkulmassa maalausillan vietäväksi.

  Tapahtuma valitaan aiheena olevan teoksen mukaan. Herättele sisäistä taiteilijaasi rennossa ilmapiirissä ja osaavassa ohjauksessa. Nyt kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan!

   

  Paint & Party on mukavaa tekemistä Tampereella
  Paint & Party on mukavaa tekemistä Oulussa. Kuva: Paint & Party

  Paint&Party on mukavaa tekemistä yhdessä ja maalausilta, jonka aikana luodaan vaihe vaiheelta oma taideteos ohjaajan opastuksella. Toiseen käteen otetaan sivellin ja toiseen lasillinen lempijuomaasi. Voit seurata ohjaajaa tai ottaa omia taiteellisia vapauksiasi luodessasi uniikkia taideteostasi. Koskaan ei synny kahta samanlaista teosta.

  Hinta sisältää: käyttöösi kaikki laadukkaat välineemme ja akryylimaalimme, ohjauksen, essut tunnille sekä upean teoksesi kotiin vietäväksi.

  TOIMITUKSEN VINKKI!
  Paint & Party -kokemukseen voi ostaa myös lahjakortteja ja sen voi järjestää myös omalle ryhmälle vaikkapa polttariohjelmana. Lue lisää Elämyslahjat.fi

  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Paint & Party Oulu on hauskaa tekemistä Teeren kellarissa
  la 1.4.
  Aika: 15:00
  Hintaluokka: 39 € Paint & Party
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Teerenpeli Oulu Teerenpeli Oulu
  Kauppurienkatu 8
  Oulu

  Hotellit läheisyydessä

  Loistavana olutravintolana ja seurusteluravintolana tunnettu Oulun Teerenpeli on myös ravintola viskin ystäville. Teerenpelin tammitynnyrit luovat tislaamon tunnelmaa ravintolaan, josta löytyy ensimmäinen Teerenpeli Tislaamon Whisky Cube -kypsytysvarasto.

  Oulun keskustaan Kauppurienkadun ja Torikadun kulmaan heinäkuussa 2019 avattu ravintola tarjoilee myös baariruokaa, josta tunnetuimpia ovat sen jättikokoiset Toastit. TeerenDelin herkkuja on saatavilla aina valomerkkiin asti.

  Teerenpeli Oulu KOHOKOHTIA

 • Ei ilmoitettuja tapahtumia tässä tapahtumapaikassa