Kylmä murha

  79

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 31.3. Aika: 19:00
  Oulun Työväen Näyttämö | Upseerinkatu 4, Oulu | iCal

  Helmikuusta alkaen Oulun Työväen Näyttämö esittää  jännityksen ystäville Sari Jaatisen ohjaamana Edward Taylorin Kylmä murha –trilleriä.

  Esityksen tapahtumat sijoittuvat Englannin kanaalin rannalle, jonka rantatörmälle on valmistunut moderni luksusasunto.

  Eristyksissä olevaan upouuteen kotiinsa ovat muuttaneet käsikirjoittaja Harold Kent ja hänen vaimonsa Emma. Haroldin ja tämän pitkäaikaisen työparin Paul Riggsin yhteistyö alkaa osoittaa rakoilemisen merkkejä. Yhteinen historia tuo painolastia ja salaisuuksien verkko vain kasvaa. Harold ja Emma päätyvät ratkaisuun, jolla on kauaskantoiset seuraukset. Eikä tarkastaja Eganin ilmestyminen paikalle tuo helpotusta ongelmavyyhtiin.

  Kylmä murha on nerokas trilleri, jossa klassinen murhamysteeri ja nykyaikainen teknologia yhdistyvät tavalla, joka pitää katsojat otteessaan aivan loppuun asti. Paremmin ”Knalli ja sateenvarjo” -kuunnelmasarjasta tutun Edward Taylorin kirjoittama piinaava menestysnäytelmä tasapainoilee oivaltavan huumorin ja hyytävien yllätysten välillä.

   

  Oulun Työväen Näyttämö (OTN) on oululainen harrastajateatteri. Vuosittain teatterissa on kahdesta kolmeen ensi-iltaa, joissa käy noin 6000 katsojaa.


  Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


  Kylmä murha
  pe 31.3.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 19-20 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Oulun Työväen Näyttämö
  Upseerinkatu 4
  Oulu

  Hotellit läheisyydessä

  Oulun Työväen Näyttämö (OTN) on oululainen harrastajateatteri. Vuosittain teatterissa on kahdesta kolmeen ensi-iltaa, joissa käy noin 6000 katsojaa.

  Katso ravintolat Oulun Työväen Näyttämön läheisyydessä

  Oulun parhaat ravintolat – 10 gastronomista elämystä

  Oulun Työväen Näyttämö KOHOKOHTIA

 • Ei ilmoitettuja tapahtumia tässä tapahtumapaikassa