Joutsenlaulu-musikaali

  49

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 27.1. - la 18.3.
  Promenaadikeskus | Promenaadikeskus, Pori | iCal

  Yö-yhtyeestä kertova musikaali Joutsenlaulu kertoo legendaarisen yhtyeen vaiheista, ja varsinkin yhtyeen perustajista, Olli Lindholmista ja Jussi Hakulisesta.

  Joutsenlaulu esitetään Porin  Promenadisalissa ajalla 27.1.-18.3.2023.

  Olli Lindholmia esittää muusikko Matthau Mikojan alias Matti Mikkonen, manserockari jo toisessa sukupolvessa. Mikkonen on Popedan alkuperäiskitaristin, Arwo Mikkosen, poika, joten musiikki miehellä on ollut verissä aina. Hän on luonut kansainvälistäkin uraa mm. Bloodpit-yhtyeen keulakuvana sekä omalla soolobändillään Matthau Mikojan Band. Viime vuodet hän on keskittynyt soolokeikkojen ohella musiikkiteatteriin.

  Jussi Hakulista esittää upea laulaja,  kultakurkku Erik Kraemer, joka myös on esiintynyt paljon musiikkiteatterissa, esittäen menestyksellä mm. Rauli Somerjokea ja Mikko Alataloa.

  –  Talvella 2022 sovimme Jussi Hakulisen kanssa Joutsenlaulu-musikaalin tekemisestä. Hän oli todella innoissaan musikaalin syntymisestä ja oli sen hengessä mukana. Olemme äärimmäisen surullisia hänen äkillisestä menehtymisestään. Musikaali on kunnianosoitus hänen ja Olli Lindholmin mittavalle elämäntyölle, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen suomalaisten sydämiin, kertoo musikaalin käsikirjoittaja Katariina Leino.

   


  Tapahtumat > Musikaalit


  Joutsenlaulu-musikaali
  pe 27.1. - la 18.3.
  Hintaluokka: 35-46 Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Promenaadikeskus
  Promenaadikeskus
  Pori

  Hotellit läheisyydessä

  Promenaadikeskuksen liput Ticketmaster.fi

  Promenaadikeskus KOHOKOHTIA

 • Ei ilmoitettuja tapahtumia tässä tapahtumapaikassa