Dead By April / Imminence / Ember Falls

  118
  pe 7.10. Aika: 19:00
  Club Teatria Oulu | Krouvintie 9, Oulu | iCal

  Dead By April yhdistää melodisuuden, tarttuvat kertosäkeet ja kauniit laulut raskaisiin screameihin ja rytmeihin – ja on todistanut tämän olevan toimiva kaava jo ensijulkaisuistaan lähtien. Kiertueella ovat mukana alkuperäisen suunnitelman mukaisesti myös niin ikään ruotsalainen metalcore-yhtye Imminence sekä kotimainen Ember Falls.

  Vuonna 2007 yhtye julkaisi levytysdebyyttinsä omakustannedemona, joka levisi kulovalkean tavoin ympäri internetiä. Seuraavana vuonna bändi julkaisi laajemman, yhdeksäntoista kappaleen, painoksen demostaan, joka jälleen päätyi levitykseen internetiin, ja poiki levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

  Dead by Aprilin kaupallinen läpimurto tapahtui vuonna 2009 ilmestyneellä, bändin omaa nimeä kantavalla, debyyttialbumilla. Albumilta ensimmäisenä irroitettu kappale ”Losing You” onnistui nousemaan Ruotsin singlelistan kärkipaikalle, ja pian tie alkoi avautumaan myös muualle Eurooppaan. Yhtyeen ura on jatkunut nousujohteisesti joka julkaisun myötä, ja tänä vuonna onkin luvassa yhtyeen viides täyspitkä, jolta julkaistiin aiemmin keväällä ensimmäinen single ”Memory”.


  Tapahtumat > Keikat


  Dead By April / Imminence / Ember Falls
  pe 7.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: Alk. 30 Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Club Teatria Oulu
  Krouvintie 9
  Oulu

  Hotellit läheisyydessä


  Club Teatria Oulu KOHOKOHTIA

  pe 7.10.19:00 Dead By April / Imminence / Ember FallsClub Teatria Oulu
  la 11.3.19:00 Geoff Tate (USA)Club Teatria Oulu
  la 25.3.19:00 MokomaClub Teatria Oulu
  la 15.4.19:00 W.A.S.P. (USA)Club Teatria Oulu