Omaa tietään kulkeva laulaja-lauluntekijä Yona on kasvattanut suosiotaan hiljalleen. Nyt Yona julkaisee seitsemännen pitkäsoittonsa Yona:7. Albumin ensimmäinen single Ghetto julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna. Illan toinen esiintyjä on Sofa.

Laulaja-lauluntekijä Yona on maamme ahkerimpia ja seuratuimpia laulunkirjoittajia

Yonalle myönnettiin vuoden 2010 Tulokas Emma-palkinto. Syyskuussa 2018 julkaistiin jo seitsemäs pitkäsoitto nimeltään 7. Yona aloitti musiikkiuransa jazz-yhtyeissä ja myöhemmin rap- ja reggaeartistien taustajoukoissa. Vuoden 2010 debyyttialbumi Pilvet liikkuu, minä en, yhdisteli innovatiivisesti ja taidokkaasti useita eri musiikkityylejä.

”MUSIIKKI ON PARASTA MITÄ TIEDÄN, ENKÄ HALUA NYT ELÄÄ MITÄÄN MUUTA ELÄMÄÄ KUIN ELÄMÄÄ MUSIIKIN PARISSA. TOIVON, ETTÄ VOIN MUSIIKKINI KAUTTA VOIMAANNUTTAA JA ROHKAISTA IHMISIÄ ELÄMÄÄN ROHKEAMMIN, SEKÄ TUNTEMAAN PELOTTOMAMMIN.” -YONA

 

Tapahtuma


Yona, Sofa

 pe 19.10.
 20:00
 Hintaluokka: 14 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Olympia-kortteli

Olympia-kortteli
 Satakunnankatu 10
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

RAVINTOLAESITTELY

Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus