Wistub AlsaceHaluaisitko tietää enemmän viineistä sekä viinin ja ruoan yhdistämisestä? Wistub Alsace järjestää keskiviikkona 26.2.2014 viinienmaisteluillan. Silloin maistellaan yhdessä ravintolan viinimaahantuoja Viinitalo Dégusterin edustajan opastuksella Alsacen alueen upeita ja aromikkaita viinejä.

Tilaisuus alkaa klo 18.00 ja sisältää viinienmaistelun 3x 6cl, rypäleinä Riesling, Pinot Gris ja Gewurztraminer, maahantuojan esityksen sekä viineihin sopivan maistelulautasen. Tilaisuuden kesto on noin 1 tunti. Maistelulautanen sisältää savukinkku-Munster-juustopiirasta, ankkarilletteä sekä savulohiterriiniä ja vihersalaattia.

Paketin hinta 30€/henkilö. Tilaisuuden jälkeen ravintola on avoinna normaalisti.

Tiedustelut ja varaukset: wistubalsace@kolumbus.fi tai 03 212 0260

Kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Villisorsa valmistuu moneksi Wistub Alsacen keittiössä

Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja ollaan onnesta omenaisina satokauden raaka-ainerunsaudesta....

Wistub Alsacen keittiössä kokataan uutuuksia pientuottajia arvostaen

Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut uusia annoksia, joissa yhdistyvät Peledin...

Vaihtoehto pizzalle – Wistub Alsacen uusi tarte flambée -uuni käy kuumana

Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen ohutpohjaisia herkkuja valmistuu niin suurina...