Gastropaatti M/S Mereten laituripaikalta pääsee suuntaamaan köykäisesti kohti huimia sisävesiseikkailuita.

Wistub Alsacen keittiömestari Guy Peled.Wistub Alsace lähtee laineille! Keskiviikkona 16.7. keittiömestari Guy Peled ja ravintolapäällikkö Hanna Oja luovat Gastropaatti M/S Meretellä 2 ruokalajin merellisen menun. It’s Dinner in the Lake!

Laukontorin ranskalaisravintolan keittiötiiimi ottaa paatin haltuunsa ja loihtii nautiskeltavaksi Merimiehen kalavalikoiman eli kylmäsavulohi-jokiraputerriiniä, haukipyöryköitä ja hummerimajoneesia, lohicevichen sekä punasipulihilloketta. Suloiseksi lopuksi lautasille asetellaan tummasuklaa-brownie, valkosuklaamoussea ja tuoreita marjoja torilta.

Illallinen alkaa klo 18. Dinner in the Lake -menun hinta 29.50€, juomapaketti 19.50€. Pöytävaraus pakollinen. Varaukset ainoastaan Mereten kautta.

Gastropaatti M/S Merete

Wistub Alsace

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Päivitetty uusintanosto 14.7. tapahtuman lähestyessä. Kohokohdat.fi-asiakkaiden tapahtumat saavat parhaan näkyvyyden verkkopalvelussamme.