Ravintolat 4 Vuodenaikaa4 Vuodenaikaa Pyynikki ja Ravitsemisliike Aisti sekä viinien maahantuoja Viinikarhu järjestävät rennon leppoisan viinitapahtuman loistavien ranskalaisten, etenkin Loiren laakson alueen viinien ja hyvän ruoan ympärillä. Viinien ja ruoan lisäksi kävijöitä viihdyttää notkeasti soljuva live-jazzmusiikki.

Kahden illan viini-iloittelu vietetään perjantaina ja lauantaina 15.-16.6 klo 16-24 Viihdepalatsin tiloissa Hämeenkadulla. Winegaten tarkoitus on olla letkeä matalan kynnyksen tapahtuma hyvien viinien ja ruoan parissa. Sellainen järjestävien ravintoloiden näköinen tapahtuma, johon on helppo poiketa käymään.

– Palatsia on tarkoitus pikkuhiljaa virkistää uudelleen erilaisten tilaisuuksien käyttöön, ja niinpä mekin päätimme sijoittaa viinitapahtumamme tuohon tyylikkääseen tilaan, kertoo Aistin ravintoloitsija Helinä Hirvikallio tapahtuman järjestäjien taholta.

– Tapahtumaamme kaikki ovat tervetulleita poikkeamaan lasilliselle tai vaikka viihtymään koko illaksi.

Laadukasta jazzia tunnelmallisessa salissa

Karri Huhtala on suomalainen jazzpianisti, joka esiintyy aktiiviseti erityisesti Helsingissä, mutta kiertelee ahkerasti myös Suomessa ja muualla Euroopassa.

Viinien ja ruoan lisäksi kävijöitä viihdyttää soljuvainen jazzmusiikki. Winegate-viinitapahtuman tunnelmasta vastaa perjantaina Karri Luhtala Duo alkaen klo 18 ja lauantaina Winegate House Jazz Band alkaen klo 18.

Tarjolla on loistavien viinien lisäksi myös ranskalaisen keittiön herkkuja ”assortimentti-lautasina” ja molempina iltoina viinitasting à la Viinikarhu klo 18-18.45. Kumpanakin iltana on tarjolla myös VIP-päivällinen buffetpöydästä klo 19- 21.30. Näihin molempiin täytyy tehdä ennakkovaraus.

Varaukset  tamperewinegate@gmail.com tai puh. 041 496 3136.

 

 

Tapahtuma


Viinitapahtuma Winegate

 pe 15.6. – la 16.6.
 16:00 – 24:00
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Viihdepalatsi

Viihdepalatsi
 Hämeenkatu 30
Tampere

 Hotellit läheisyydessä