armas-viinitynnyrit
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Tuomiokirkonkadun Armas Katukeittiö & Deli aloittaa vuoden 2014 komeasti viehkein viinein, kun luvat napsahtivat juuri parahiksi ennen vuodenvaihdetta. Uutukaiset juomat ovat siis siemailtavissa välittömästi.

Armas Katukeittiö & Deli on tunnettu laadukkaista ja puhtaista lähiraaka-aineista valmistetuista lounasherkuistaan. Lounasruoka lähikebabeineen pysyykin ennallaan, mutta muuten ruokatarjonta tulee hieman muuttumaan viinien myötä. Viinien kanssa nautiskeltaviksi sopivat salaatit tulevat isompaan rooliin. Samoin pikkunaposteltavat, kuten juustot ja piiraat, saapuvat kuvioihin mukaan.

– Viinit tulevat Viinitallilta, joten meiltä saa spesiaaleja hienoja viinejä, sen voin luvata. Viinit ovat vaihtuvia sekä mielenkiintoisia. Myös Quevedon portviinejä tulee saataville, ravintoloitsija Heikki Ahopelto kertoo.

– Aivan kuten ruokapuolen pientuottajat laadukkaine tuotteineen ja raaka-aineineen ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita, niin samoin on myös viinien saralla. Viinit ovat Viinitallin omaa maahantuontia, laadukkaita pienten tuottajien viinejä.

Uudistuksen myötä myös armaat aukioloajat venähtävät pidemmiksi.

Teksti ja tilakuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Viinit valloittivat Armas Katukeittiö & Delin

Tuomiokirkonkadun Armas Katukeittiö & Deli aloittaa vuoden 2014 komeasti viehkein viinein, kun luvat napsahtivat juuri parahiksi ennen vuodenvaihdetta. Uutukaiset juomat ovat siis siemailtavissa välittömästi.