Ravintola LiV aloitti upean viinintekijäillallisten kimaran elokuun lopussa. Keskiviikkona 24.10. siemaillaan espanjalaista viinikulttuuria, kun paikalla on edustettuna riojalainen Rodan viinitalo jaloine juomineen. Ja LiVin keittiön niille luomine annoksineen.

Illan aikana maistellaan Rodan hienoja viinejä ja LiVin keittiön näille viineille suunnittelemia ruokia. Bodegas Rodan Export Manager Arancha Busnadiego tulee kertomaan talonsa viineistä. Illan aikana aukeaa mahdollisuus päästä maistamaan myös legendaarista Cirsionia.

Roda, keskiviikko 24.10.

Illallisen hinta viineineen on 98€. VARAA PÖYTÄ

Viinintekijäiltoina LiV on tyystin viinien pauloissa, LiVin ravintoloitsija ja viinitaituri Mika Lintula paljastaa.

– Kun saamme tietoomme mitä viinejä tuottajalta ja maahantuojalta on tulossa, suunnittelemme menun, joka lähtee viinintekijälle tutkittavaksi. Hän taas miettii ja kommentoi, ovatko annokset hänen mielestään juuri kyseisille viineille sopivat ja lähettää näytteitä. Se on melkoista pyöritystä!

Lintula on iloinen siitä, että Tampereen viiniravintolatarjonta on kehittynyt kovasti viime vuosina. Moni sellainen tapahtuma, joka olisi järjestetty joskus aikaisemmin vain Helsingissä, on nyt totta Tampereellakin ja viinintekijät ovat erittäin kiinnostuneita tuomaan tänne tuotteitaan.

– Haluamme osaltamme esimerkiksi näillä viinintekijäillallisilla tuoda esille, että meillä voi harrastaa ja maistella viinejä eri tavoin. Syksyn aikana viinintekijäillallisia on viisi ja keväällä jatketaan, Lintula lupaa.

Maineikkaan italialaisen Frescobaldin edustaja Elena Capobianco saapui syyskuussa LiViin maistattamaan upeita Toscanan viinejä

VARAA PÖYTÄ OSTA LAHJAKORTTI

Roda, keskiviikko 24.10.

Pfaffenheim, torstai 1.11.


Ravintola LiV

Ravintola LiV

 Laukontori 6 B
Tampere

 Hotellit läheisyydessä

 

Tapahtuma


Viinintekijäillallinen: Montaribaldi

 ke 24.10.
 19:00
 Hintaluokka: Illallinen viineineen 98€
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

MENU VARAA PÖYTÄ OSTA LAHJAKORTTI