LePot, grillaus

 

le-pot-terassi-gillaustaBistro LePot pistää grillin kuumaksi! BBQ-perjantaisin tiristetään vaihtuvia lihaisia herkkuja possusta ja karitsasta kalkkunaan. Paikalla on myös Kylmäsavukeisari suoraan savustusuunista tarjolle taikomine eväkkäine antimineen. Sekä grilli että savustusuuni kuumenevat perjantaisin klo 16-21.30.

– Grillaamme erilaisia vaihtuvia lihoja, esimerkiksi ribsejä ja kevyesti savustettuja kalkkunankoipinuijia, ravintoloitsija Arto Rastas kertoo.

Kuumien grilli- ja savustusherkkujen lisukkeiksi on otettavissa mm. kylmiä salaatteja ja erilaisia alkupaloja. Lisukkeita voi ammentaa lautaselleen grillauspisteen vierestä. Kylmäsavukeisarin tuotteita voi paikalla maistelun lisäksi ostaa myös mukaan.

Sateen sattuessa grillailuja ei suinkaan peruta, vaan ne siirretään näppärästi sisätiloihin.

Perjantaisin klo 16-21.30 tarjolla olevan grillailusetin hinta lihoineen ja kaloineen päivineen on 25 euroa.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

 

KOTISIVUT | RAVINTOLAESITTELY