nostalgia-bister-lahtinen-2
Leipuri-kondiittori Tiia Bister ja keittiöpäällikkö Pinja Lahtinen vastaavat Nostalgian ruokaisista antimista.

Finlaysonin Siperiassa, aivan Bar & Bistro Fabricin naapurissa sijaitseva kahvila Nostalgia on saanut uuden omistajan Minna Luoma-ahosta. Remonttia on tehty kiivaalla innolla ja uudenlainen ruokaisa Cafe & Bakery Nostalgia avaakin ovensa jo 9.1.

Kahvila-leipomo saa uuden yrittäjän käsissä raikkaan sisustuksen ja avaran avokeittiön. Aukioloajatkin pitenevät jo heti alkuun klo 18:sta asti ja levittäytyvät myös viikonloppuun.

– Meille voi tulla kahville, lounaalle tai syömään jotain pientä viinilasillisen kanssa vaikka ennen elokuviin menoa, Luoma-aho summaa hymyillen.

Luoma-aho ei suinkaan ole ensimmäistä kertaa ravintolan ohjissa, sillä hänellä on ollut aikanaan oma ravintola Keuruulla. Täällä Tampereella Luoma-ahon hymyilevästä palvelusta saatiin nauttia vuoden verran ravintola Pyyssä, mutta yrittäjäveri veti naisen lopulta täälläkin omaa paikkaa pyörittämään.

Nostalgia tarjoaa lounasta noutopöydästä ja sen lisäksi päivän aikana on saatavilla mm. täytettyjä sämpylöitä sekä ruokaisia salaatteja. Salaatit tehdään aina tilauksesta, eli niitä aletaan valmistaa silloin kun asiakas tilauksensa tekee. Keittiöpäällikkö Pinja Lahtinen paistaa avokeittiössä salaatin päälle tulevat kalat tai lihat, ja annokset tarjoillaan pöytiin. Salaatteja tai sämpylöitä voi lisäksi napata myös mukaansa.

Luvassa on tulevaisuudessa myös brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin, kunhan toiminta saadaan pyörähtämään kunnolla käyntiin.

Leipomopuoli tekee Nostalgiasta erityisen monipuolisen paikan, sillä leipuri-kondiittori Tiia Bister loihtii leivonnaisia monenlaisia.

– Leivon päivittäin tarjolle tuoreet leivät, pullat, kakut… Meiltä voi myös tilata vaikkapa kakkuja juhliinsa tai työpaikalleen, Bister kertoo.

Nostalgiasta voi tilata myös kahvituksia yrityksille.

Cafe & Bakery Nostalgia
Kauppakeskus Siperia
Itäinenkatu 7

Puh. 03 260 4133

Avoinna arkisin klo 7.30-18 ja viikonloppuisin klo 11.30-18. Lounas arkisin klo 11-14.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy