Kahvilla
Bar Piilo avautuu tammikuussa 2017 Kahvillan paikalle osoitteeseen Aaltosenkatu 31.

Tammela saa tammikuussa uuden ravintolan, Kahvillan tilalle avautuvan Bar Piilon. Vaikka paikan nimi vaihtuu, vanha tunnelma, tyyli ja lupsakka luonne halutaan säilyttää. Uudet omistajat ovatkin Kahvillaan ihastuneita entisiä asiakkaita.

Bar Piilo avaa ovensa Tammelassa tiistaina 24.1. kello 17.

Sisäänpääsy ilmainen, tarjolla pientä purtavaa ja avajaistarjouksia.

Reetta Mäkipää ja Johan-Sebastian Rintala avaavat rennon piilopaikkansa, Bar Piilon, tammikuun loppupuolella osoitteeseen Aaltosenkatu 31. Kaksikko tykästyi paikalla toimivaan Kahvillaan ja tilaisuuden tullen osti paikan omakseen.

– Olemme käyneet Kahvillassa silloin tällöin ja nyt tänä syksynä yhä useammin. Olemme aina tykänneet paikasta ja sen ilmapiiristä. Kun meille sitten selvisi, että paikka on myynnissä, päätimme ostaa sen, Rintala kertoo.

Rintalalla ja Mäkipäällä on aikaisempaa kokemusta ravintolayrittäjyydestä, sillä heillä on ennestään ravintola Parkanossa. Mukana tulevan Piilon pyörittämisessä ovat myös Antti Luusalo ja Teemu Poussa.

Kahvilla huone
Entisen Kahvillan sisustusta. Kuva: Lifestyle media Oy

Vaikka Kahvilla ei samalla nimellä enää jatkakaan, tahtovat Rintala ja Mäkipää säilyttää saman rennon ja avoimen tunnelman uudessa Bar Piilossakin.

– Toivomme, että sama asiakaskunta säilyisi. Olemme myös itse tykänneet Kahvillasta ja haluamme jatkaa samalla toimivalla konseptilla, vaikka uusia juttujakin varmasti vähän tulee.

Pubivisat ja runoillat jatkuvat ainakin samaan tapaan kuin Kahvillan aikanakin. Ruokatarjonnan toastit ja salaatit säilyvät samoin, mutta lisäksi tarjolle tulee mm. burgereita. Laadukkaaseen kahviin panostetaan, mutta myös oluet saavat osansa.

–Otamme mielellämme valikoimaan paikallisten panimoiden oluita, kuten esimerkiksi Pyynikin Käsityöläispanimon.

Bar Piilo tulee palvelemaan iltapainotteisesti avautuen klo 16 ja sulkeutuen puoliltaöin. Viikonloppuiltaisin ovet suljetaan vähän myöhemmin.

Ravintola Kahvilla on avoinna viihdyttäväksi 31.12.2016 asti, joten pikkujoulu- ja  uudenvuodenjuhlinta onnistuu ravintolassa vielä mainiosti. Vuodesta 2009 toimineen ravintola Kahvillan omistajat Minja Kudjoi ja Veikko Pajunen siirtyvät eteenpäin opiskelun sekä työn saralla kiittäen asiakkaita kuluneista Kahvilla-vuosista.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Uudistunut Kahvilla kestitsee ja viihdyttää vieraitaan runsain mitoin

Ravintola Kahvillan sisustus ja ohjelmatarjonta uudistettiin 4-vuotissyntymäpäivien kunniaksi. Ohjelmaa on lähes jokaiselle aukiolopäivälle.