Solo Sokos Hotel Torni Tampere keräsi jälleen mainetta ja tällä kertaa Suomen korkein hotelli ansioitui kansainvälisessä Travel & Hospitality Awards -kilpailussa. Tamperelaishotellille myönnettiin Suomen Unique Hotel of the Year 2018 -palkinto osoituksena hotellin tasokkuudesta sekä palvelujen korkeasta laadusta. Vuonna 2014 avattu hotelli on menestynyt myös aiemmin kansainvälisissä kilpailuissa.

Vuosittain järjestettävän maailmanlaajuisen Travel & Hospitality Awards -kilpailun osallistujat valikoituvat ehdotusten perusteella. Maittain ja maanosittain jaettavia palkintoja myönnetään eri kategorioissa, joita ovat esimerkiksi perheystävälliset, modernit ja putiikkihotellit. Hotelleja arvioidaan muun muassa sijainnin, designin ja palvelujen tasokkuuden näkökulmista. Voittajat valitsee asiantuntijoista muodostuva raati, johon kuuluu esimerkiksi matkailualan ammattilaisia, bloggaajia ja median edustajia.

– Unique Hotel of the Year 2018 -palkinto kertoo hotellimme ainutkertaisuudesta ja miten Tampereen historialle ja kaupungin legendoille omistettu hotelli puhuttelee vieraitamme. Kilpailussa on mukana runsaasti tasokkaita hotelleja ympäri maailman, joten palkinto on meille suuri ilonaihe, sanoo Solo Sokos Hotel Torni Tampereen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Nyt saadun palkinnon lisäksi hotellille on myönnetty Luxury Hotel of the Year -palkinto vuosina 2015 ja 2017, ja se on ollut ehdolla parhaaksi eurooppalaiseksi hotelliksi kansainvälisessä Hotel & Property Awards -kilpailussa. Hotelli on saanut myös tunnustusta Tampereen kaupungin vuoden 2014 Hyvän rakentamisen palkinnon sekä Vuoden valaistuskohde 2015 -palkinnon myötä.