ukkometso kiovankana kohokohdat
Kiovan kanaa eli paneroitua broilerfileetä yrttivoin kera, paprika-sipulipaistosta, lohkoperunoita ja tartarmajoneesia.

UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin.

Idea slaaviteemasta syttyi UkkoMetsossa oikeastaan sattumalta, kun yksityisseurueelle oli tilattu ravintolasta puolalaisteemainen menu.

– Borssikeitto oli ihan mielettömän hyvää! Ihan lennosta keksimmekin pitää UkkoMetsossa slaaviviikot, ja valitsimme listalle muitakin klassisia talvisia slaaviannoksia, kuten Kiovan kanaa, ravintolapäällikkö Satu Valkama kertoo.

ukkometso olut kohokohdat– Sitten vielä saataville tuli puolalaisia oluita. Se oli kohtalo! Saimme toimittajalta todella mielenkiintoisia pullo-oluita, kuten esimerkiksi Hopus Pokus.

UkkoMetson Slaaviviikot jatkuvat koko marraskuun ajan.

SLAAVIVIIKKOJEN MENU

VENÄLÄISET SUOLAKURKUT 4,00
-Suolakurkkuja hunajan ja smetanan kera

BORSSIKEITTO 7,00
Perinteinen punajuurikeitto höystettynä porsaan- ja häränlihalla. Tarjoillaan smetanan ja talon mäskileivän kera.

POSSUSTROGANOV 15,00
Klassikkoruoka porsaan sisäfileestä. Tarjoillaan perunamuusin, juuresten ja suolakurkkujen kera.

”KIOVAN KANAA” 18,00
Paneroitua broilerfileetä yrttivoin kera, paprika-sipulipaistosta, lohkoperunat ja tartarmajoneesi.

ukkometso tikka kohokohdat

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY