UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin.
Idea slaaviteemasta syttyi UkkoMetsossa oikeastaan sattumalta, kun yksityisseurueelle oli tilattu ravintolasta puolalaisteemainen menu.
– Borssikeitto oli ihan mielettömän hyvää! Ihan lennosta keksimmekin pitää UkkoMetsossa slaaviviikot, ja valitsimme listalle muitakin klassisia talvisia slaaviannoksia, kuten Kiovan kanaa, ravintolapäällikkö Satu Valkama kertoo.
– Sitten vielä saataville tuli puolalaisia oluita. Se oli kohtalo! Saimme toimittajalta todella mielenkiintoisia pullo-oluita, kuten esimerkiksi Hopus Pokus.
UkkoMetson Slaaviviikot jatkuvat koko marraskuun ajan.
SLAAVIVIIKKOJEN MENU
VENÄLÄISET SUOLAKURKUT 4,00
-Suolakurkkuja hunajan ja smetanan kera
BORSSIKEITTO 7,00
Perinteinen punajuurikeitto höystettynä porsaan- ja häränlihalla. Tarjoillaan smetanan ja talon mäskileivän kera.
POSSUSTROGANOV 15,00
Klassikkoruoka porsaan sisäfileestä. Tarjoillaan perunamuusin, juuresten ja suolakurkkujen kera.
”KIOVAN KANAA” 18,00
Paneroitua broilerfileetä yrttivoin kera, paprika-sipulipaistosta, lohkoperunat ja tartarmajoneesi.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY