Työnalla stand up Tampere

Kerran kuussa Kievari Kaksien Kasvojen kellarissa ja nyt poikkeuksellisesti myös katukerroksessa pidettävä Työn Alla stand up on suosittu Petri Hankosen isännöimä klubi. Kauppakadulla näet Suomen kärkipään ammattikoomikoita, ja myös lahjakkaimpia tulevaisuuden tähtiä. 

Keskiviikkona 28.10. koetaan jälleen Työn alla Klubi huippukoomikoiden voimin. Nauru remahtaa käyntiin koomikkovieraiden Mujunen, Tohni ja Grönroos tahtiin.

Liput saa ennakkoon vain 8 € ja ovelta jos jää 10 € ja niitä on poikkeuksellisesti vain 30 kpl myynnissä ravintolassa. Varatut liput tulee lunastaa ennakkoon. Hankonen kertoo, että tilasta tehdään mahdollisimman koronaturvallinen ja siksi baari pitää ovensa suljettuna muilta kuin lipun ostaneilta esityksen ajan.

Kaupungin pitkäikäisimpien stand up -klubien joukkoon vakiintunut tapahtumasarja jatkuu Kievarin tunnelmallisessa kellarissa laskujemme mukaan jo kuudennetta vuotta.

Yhdistä iltaan tasting ohjatusti tai omatoimisesti – Petri Hankonen testasi Kievarin tasting-tilaisuuden

Kievarin avoimet tastingit oluiden, viskien ja viime syksynä myös mm. rommien ympärillä ovat loistavaa viihdettä myös muille kuin juomaharrastajille. Niitä järjestetään myös tilauksesta ja Petri Hankosella on mukavat kokemukset vaimonsa veljen polttareista.

– Meillä oli oluttasting ja safkat. Kaikki toimi hyvin ja tunnelma säilyi. Kertoisin tarkempia muistikuvia jos niitä olisi, mutta hyvää palautetta tuli kaikilta, heittää Hankonen. Mies tunnustautuu myös viskien ystäväksi.

– Esimerkiksi japanilaisten viskien valikoma on suppea, mutta hyvä. Ja viskejä löytyy harvinaisuuksien harrastajille hyvin.

TOIMITUKSEN VINKKI! Kievari Kaksissa Kasvoissa on oma olutmyymälä, mikä helpottaa omatoimimaistelun toteuttamista. Yksinkertaisin tapa on valikoida pullot ja tölkit kaapeista tiskille ja sen kautta pöytään. Kaappien vierestä löytyy tasting-lasit pöytään vietäväksi.

Ammattilaisilla työn alla on uusi lavamateriaali, ja uudemmilla koomikoilla mahdollisesti koko ura. Kaksien kasvojen Työn alla -klubi tarjoaa puitteet ammattilaisten kokeilla uusia hiki hatussa yön pimeinä tunteina mietittyjä neronleimauksia, sekä antaa lahjakkaimmille tulevaisuuden toivoille parhaat mahdolliset puitteet päästä hiomaan lavaesiintymistään Kaksien Kasvojen intiimissä kellarissa, joka kerran kuussa herää Tampereen kuumimmaksi stand up -klubiksi.

Liput kannattaa noutaa joennakkoon Kaksista kasvoista, sillä liput myydään usein loppuun. Lippuja myydään myös ovelta jos sattuu jäämään.


Tomi Mujunen on klubilla usein nähty vieras, joka on nähty myös isännöimässä klubi-iltoja.

Tapahtuma


Työn Alla Stand-Up Klubi Kievari Kaksissa Kasvoissa

Stand up -klubit syyskaudella 2020

Keskiviikkona

Seuraa tapahtumapaikan ilmoittelua

Aika: 19:00
Hintaluokka: 8-10
Tapahtuman kotisivut: http://www.gastropub.net/kahdetkasvot

Tapahtumapaikka


Kievari Kahdet Kasvot - Olutravintolat TampereKievari Kahdet Kasvot
Kauppakatu 14
Tampere