Kerran kuussa Kievari Kaksien Kasvojen kellarissa pidettävä Työn Alla Stand Up Klubi on suosittu Petri Hankosen isännöimä klubi, jolla näet Suomen kärkipään ammattikoomikoita, ja myös lahjakkaimpia tulevaisuuden tähtiä.

Kaupungin pitkäikäisimpien stand up -klubien joukkoon vakiintunut tapahtumasarja jatkuu Kievarin tunnelmallisessa kellarissa viidettä vuotta, ja syyskausi 2019 on järjestyksessään jo yhdeksäs.

Kauden julisteilla on ollut tavan mukaan hauska teema ja tällä kertaa nostettiin esiin ajankohtainen aihe, johon ei Tampereen keskustassa voi olla törmäämättä.

– Tehtiin vähän noita julisteita Juuso Pilhjerta kanssa sillä silmällä, että saataiin vähän ajakohtaisuuttakin välillä. Nyt tuo remontti on ollut aika iso osa keskustaa ja haluttin se mukaan siihen, kertoo Hankonen.

Toinen Hankosen vetämistä klubeista on Tarinankerrontaklubi, joka pyörii tuttuun tapaan tänäkin syksynä.

Petri Hankonen testasi Kievarin tasting-tilaisuuden

Kievarin avoimet tastingit oluiden, viskien ja tänä syksynä myös mm. rommien ympärillä ovat loistavaa viihdettä myös muille kuin juomaharrastajille. Niitä järjestetään myös tilauksesta ja Petri Hankosella on mukavat kokemukset vaimonsa veljen polttareista.

– Meillä oli oluttasting ja safkat. Kaikki toimi hyvin ja tunnelma säilyi. Kertoisin tarkempia muistikuvia jos niitä olisi, mutta hyvää palautetta tuli kaikilta, heittää Hankonen. Mies tunnustautuu myös viskien ystäväksi.

– Esimerkiksi japanilaisten viskien valikoma on suppea, mutta hyvä. Ja viskejä löytyy harvinaisuuksien harrastajille hyvin.

Ammattilaisilla työn alla on uusi lavamateriaali, ja uudemmilla koomikoilla mahdollisesti koko ura. Kaksien kasvojen Työn alla -klubi tarjoaa puitteet ammattilaisten kokeilla uusia hiki hatussa yön pimeinä tunteina mietittyjä neronleimauksia, sekä antaa lahjakkaimmille tulevaisuuden toivoille parhaat mahdolliset puitteet päästä hiomaan lavaesiintymistään Kaksien Kasvojen intiimissä kellarissa, joka kerran kuussa herää Tampereen kuumimmaksi stand up -klubiksi.

Liput kannattaa noutaa joennakkoon Kaksista kasvoista, sillä liput myydään usein loppuun. Lippuja myydään myös ovelta jos sattuu jäämään.


Tomi Mujunen on klubilla usein nähty vieras, joka on nähty myös isännöimässä klubi-iltoja.

Tapahtuma


Työn Alla Stand-Up Klubi Kievari Kaksissa Kasvoissa

Päivät:

Ke 11.12.

Aika: 19:00
Hintaluokka: 5-7
Tapahtuman kotisivut: http://www.gastropub.net/kahdetkasvot

Tapahtumapaikka


Kievari Kahdet Kasvot - Olutravintolat TampereKievari Kahdet Kasvot
Kauppakatu 14
Tampere

KE 20.11. | Tarinankerronta-klubi: Petri Hankonen ja tarinoitsijat